SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cinci pași simpli pentru o piele sănătoasă

23 februarie, 2015 Autor: Daniela Timofti Foto: cugetliber.ro


Frumusețea chipului începe cu aspectul pielii, dar o piele sănătoasă înseamnă mai mult decât doar estetica. Puteți în doar câțiva pași simpli să aveți grijă de tenul dvs., astfel încât să arate fresh.
  1. Hidratarea este un factor important pentru o piele sănătoasă. În absența unei hidratări adecvate, pielea devine ternă, își pierde din suplețe, se ridează foarte repede și chiar îmbătrânește prematur.
  2. Protejați pielea de agresiunea razelor ultraviolete. Există diverse creme, loțiuni, spray-uri special create pentru a asigura o protecție adecvată fiecărui tip de ten. Este recomandat să utilizați creme protectoare cu spectru larg UVA și UVB care trebuie aplicate la un interval de 2-3 ore.
  3. O persoană adultă are nevoie de 7-8 ore de somn pe noapte. Lipsa odihnei duce la un aspect obosit, cu cearcăne și riduri în jurul ochilor.
  4. Un meniu echilibrat și sănătos contribuie la o piele fină și sănătoasă. Printre produsele care vă ajută sa împrospătați aspectul pielii, se numără: nucile, ouăle, spanacul, ciupercile, roșiile.
  5. Demachiați-vă în fiecare seară, nu vă culcați cu tenul plin de pudră și fond de ten, nu faceți decât să înrăutățiți situația și să arătați mult mai în vârstă.

Comentarii