SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cinci trucuri eficiente ca să devii o femeie BUNĂ LA PAT

29 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: eva.ro Foto: destiut.com

SEXCând vine vorba de sex, femeile se împart în două categorii: cele care sunt catalogate drept "bune la pat" și cele care nu ies în evidența cu nimic. Prima categorie stăpânește pe deplin arta seducției, nu numai cea din dormitor, ci și în afara lui, în timp ce femeile care fac parte din a doua categorie se mulțumesc doar să fie pasive, fără să se implice prea mult. Totuși, orice femeie trebuie să tindă să facă parte din prima categorie și noi venim cu câteva sfaturi cum să reușești mai bine.

Ce înseamnă să fii o femeie „bună la pat”? Experţii ne asigură că n-are nicio legătură cu sexul în sine. Degeaba ştii toate poziţiile din Kama Sutra, dacă îţi lipseşte puterea de seducţie. Să fii bună la pat înseamnă să ai charismă sexuală, iar iubitul tău să fie mereu cu gândul la tine şi să te dorească mai mult şi mai mult! Cum reuşeşti să ai acest efect magic asupra lui?

Kristina Marchant, terapeut în probleme sexuale şi autor al cărţii „Red Rose Woman: The Enchantress Inside You” îţi oferă câteva trucuri intime, care te vor învăţa cum să foloseşti puterea de seducţie.

„Aş minţi dacă aş spune că viaţa mea sexuală e fantastică datorită a ceea ce fac în pat. Iubitul meu este dependent de momentele noastre de intimitate pentru că ştiu cum să-l incit şi să-l tachinez în afara dormitorului”, precizează Marchant, potrivit yourtango.com.

Aşadar, trucurile de faţă nu sunt mecanice şi nu-ţi impun un anume comportament în timpul sexului. Ele se referă la atitudinea pe care ar trebui să o ai în general.

1. Nu-ţi mai limita puterea de seducţie

Prima greşeală pe care o facem noi, femeile, e că refuzăm din start să o lăsăm în libertate pe seducătoarea din noi. Multe femei îşi judecă şi cenzurează latura seducătoare pentru că au impresia că vor fi catalogate „femei uşoare”. „Eu nu mă jenez şi nu mă ascund după deget când, în realitate, doresc să-l simt pe partenerul meu lângă mine”, mărturiseşte sexologul. Dacă ajung să te jeneze dorinţele tale sexuale înseamnă că te deranjează să fii o fată rea. „Cel mai bine ar fi să nu mai asculţi de acea voce interioară care-ţi împiedică corpul şi mintea să devină indecente”, te sfătuieşte Marchant.

2. Fii tu cea care lansează invitaţia

Practic, specialistul te îndeamnă să-ţi tachinezi iubitul cu mult tupeu! Asta-i cheia către a fi o femeie bună la pat. Trebuie să prinzi curaj şi să-i faci avansuri indecente. Poţi combina umorul cu seducţia din filme, iar iubitul tău va fi impresionat de abordarea ta. Îi vei stârni dorinţa ca nicio altă femeie. Aşa că dacă nu-ţi iese numărul de seducţie, nu te panica. Puţină autoironie poate salva situaţia. Iar dacă iubitul tău râde împreună cu tine, de tine, asta-i reţeta intimităţii perfecte!

Iată cu ce tactici de seducţie să-l tachinezi, potrivit sexologului:

„Când stau în pat, iar iubitul meu vine să-mi spună ceva, încep să-i ating penisul cu piciorul, zâmbindu-i cu subînţeles.”

„Când ne uităm la televizor, eu mă ridic în picioare, îmi scot lenjeria intimă şi i-o dau lui fără să spun un cuvânt.”

Ideea e ca invitaţia ta să fie inedită! Condimentează puţin lucrurile, nu-l aborda de fiecare dată la fel! Partida ce va urma sigur va fi una memorabilă.

3. Încântă-i privirea ca să se gândească numai la tine

Se ştie că bărbaţii sunt foarte incitaţi de imagini! Imaginile le rămân mult timp în minte. Aşa că merită să-l stimulezi încântându-i privirea. Poartă o rochie supersexy, dacă de obicei te îmbraci în blugi. Când conduce, masează-i penisul cu mâna sau apleacă-te şi suflă-i aer cald. Joacă-te cu sânii într-un context neaşteptat, de exemplu când eşti în baie, iar el intră să-ţi spună ceva. Chiar dacă reacţia lui va fi una de mirare, imediat i se vor aprinde beculeţele şi-i va creşte apetitul pentru tine.

De ce să apelezi la astfel de gesturi? Pentru că ele îi oferă iubitului tău imagini pe care sigur nu le va uita! Nu va uita cât de sexy poţi fi într-o rochie mulată. Când e la volan, va zâmbi amintindu-şi de mâna ta pe penisul lui şi, ori de câte ori eşti la baie, se va întreba ce faci tu acolo.

4. Privirea care face diferenţa

Când vrea să-şi seducă iubitul, Kristina Marchant apelează la un truc magic: „Fostele actriţe de la Hollywood erau experte în a comunica cu ochii. Puteau vorbi fără să rostească niciun cuvânt pentru că se gândeau la ceva intim şi vulnerabil, iar mai apoi exprimau acel gând altor persoane într-un mod silenţios.” Ochii reprezentau canalul de comunicare!

Data viitoare când te vezi cu iubitul tău încearcă cu el această formă intimă de comunicare, care-l poate incita mai tare ca orice altă tactică. Priveşte-l şi rosteşte în gând cât de tare îl doreşti sau cât de excitată te simţi. Această formă de comunicare vă poate apropia foarte tare!

5. Atinge-l cu tandreţe

În încercarea de a fi „bună la pat”, multe femei le copiază pe actriţele din filmele pentru adulţi, apelând la nişte tehnici mecanice de stimulare sau la nişte poziţii complicate care fac sexul incomod. Toate acele gesturi ale actriţelor „dau bine” la cameră, dar, în realitate, n-ai nicio garanţie că pot satisface un bărbat cu adevărat.

Ce şi-ar dori bărbaţii de la iubitele lor mai mult şi mai mult? Să fie atinşi! E atât de simplu, ne asigură sexologul Marchant. Femeile se folosesc de cuvinte când au ceva de împărtăşit, bărbaţii preferă faptele. Aşadar, bărbaţii au nevoie de atingeri mai mult decât femeile. Aşa cum pe tine vorbele de alint ale iubitului te ung la suflet, el are nevoie de atingeri. Acestea îl fac să se simtă important, să se simtă răsfăţat, ori un bărbat care se simte răsfăţat în pat e fericit! În timpul sexului, atinge-l pe iubitul tău mai des, parcurgând fiecare centimetru al pielii sale. Îl vei vedea cum toarce de plăcere!

Comentarii