SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cine vrea la Mare în Coreea de Nord?

19 mai, 2015 Autor: Cristina Movilă Sursa: dailymail.co.uk.


Coreea de Nord nu este o destinaţie atractivă pentru turiştii europeni, însă litoralul din ţara lui Kim Jong-un are câteva avantaje care merită luate în calcul atunci când vă decideţi unde să vă petreceţi vacanţa de vară. Vize turistice pentru Republica Populară Democrată Coreeană (RPDC) se eliberează deja de mulţi ani. Există chiar şi un ghid turistic pentru această ţară, editat de Lonely Planet.

 

Cei care vizitează Coreea de Nord trebuie să prezinte dovezi că nu au nicio legătură cu activitatea jurnalistică. Ţara condusă de Kim Jong-un are plaje unde nu sunt gunoaie, iar apa este cristalină, neexistând riscul de a găsi alge. Operatorul britanic de turism Young Pioneer Tours (YPT) lansează tuturor oferta de a-şi petrece vacanţa pe litoralul Coreei de Nord.

Pentru 865 de lire sterline (1.195 euro), operatorul britanic asigură şase zile de distracţie în Coreea de Nord, fără a include timpul petrecut pe drum.

Gareth Johnson, patronul companiei de turism, susţine că nu există nicio grijă privind securitatea pe parcursul vacanţei. „Pentru că Republica Democrată Coreeană este o societate guvernată de legi stricte, este absolut sigură (n.r. – ca destinaţie)”, a declarat Gareth Johnson.

„Aş spune că e mai sigur decât să mergi pe o stradă din Londra. Suntem foarte oneşti cu clienţii noştri atunci când fac rezervări pentru vacanţă”, a precizat acesta.

Comentarii