SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Citate care schimbă viziunea asupra vieții

23 iunie, 2015 Autor: Doina Calcea


E bine să citim, mult, ori chiar foarte mult, aproape orice carte ne cade la îndemână, dar din care am putea învăța ceva, ne-ar putea inspira sau am putea prelua unele idei. Ce rost ar avea dacă am citi doar pentru că toată lumea citește, fără a deveni interesați de informația pe care o primim și fără ca să știm cum am putea gestiona cu ea.

În continuare vă prezentăm fraze din câteva cărți care pot avea o influență majoră asupra cititorilor, în unele cazuri reușind să schimbe viziunea asupra acestora.

„ – Pentru ce să-mi ascult inima?

– Pentru că niciodată nu vei reuși s-o faci să tacă. Și chiar dacă te prefaci că nu asculți ce spune, ea va sta în pieptul tău repetând mereu tot ce crede despre viață și lume”. – „Alchimistul”, Paulo Coelho

„ Adevărul este întotdeauna dezamăgitor, de aia minte toată lumea”. – „Dragostea durează trei ani”, Frederic Beigbender.

„Nu privi lumea prin minte, privește-o prin inimă”. – Mănâncă, roagă-te, iubește”, Elizabeth Gilbert.

„Comentariile nu ucid – fac parte din viața oricărei persoane de succes”. – „Unsprezece minute”, Paulo Coelho.

„A spune cuiva Te Iubesc, este o invitație la veșnicie”. – „Temă pentru acasă”, Nicolae Dabija.

„Eșecul e ceea ce consideră alții că e, fără să ne dăm seama că dacă am schimba direcția barei și s-o luăm pe alt drum, eșecul ar fi premisa unei adevărate victorii”. – „Cel mai iubit dintre pământeni”, Marin Preda.

„Unii oameni intră în viața noastră neinvitați, nedoriți, ca mai apoi, să devină universul nostru”. – „Fluturi”, Irina Binder.

„Îndrăznește orice și vei putea, dacă nu te va ucide vreo clipa de ezitare. Și apoi orice mișelie izbutită va fi un act de eroism”. – „Rusoaica”, Gib Mihăescu.

„Dumnezeu a făcut atâtea lucruri fără folos, practic! Dar tocmai ele sunt cele mai frumoase e pe fața pământului”. – „Ora 25”, Virgil Gheorghiu.

„Terorismul nu este o expresie a furiei, ci o armă politică”. – „Îngeri și demoni”, Dan Brown.

„Nu poți lovi o țintă pe care nu o vezi. Nu poți realiza lucruri minunate în viață, dacă nu ai idee ce reprezintă ele. Mai întâi de toate, trebuie să știi cu exactitate ceea ce dorești, dacă vrei cu adevărat să eliberezi extraordinara putere care se află în tine”. – „Succesul în viață” Brian Tracy.

Comentarii