SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Citroen va lansa două modele electrice – (FOTO)

3 iulie, 2016 Autor: Nicoleta Donos Sursa: drive.ru

AUTOVersiunea în serie a automobilului Citroen Aircross va ieşi din fabrică la începutul anului 2018. Despre aceasta a comunicat directorul firmei, Linda Jackson. Ea a confirmat că vor fi lansate două electrocars pe segmentele B şi C - puse în vânzare în 2019 şi 2020. Aceasta va fi o parte a „resetării” modelului, după ce brandul DS Automobiles a devenit independent.

Decapotabilul Citroen E-Mehari va fi lansat pe piaţa europeană în această toamnă. Maşina este construită în cooperare cu holdingul „Bollore Group”, specializat în electrocars.

Managerul-şef al produselor Citroen, Xavier Peugeout, a comunicat că noile maşini vor fi „atractive, proaspete şi moderne, dar nu nebune”. Miza se face pe cross overe şi modelele hatchback, însă firma nu intenţionează să renunţe nici la modelele sedan şi minivan.

A fost luată decizia de a se axa pe „confortul sporit” şi pe caroseria „covorul zburător”. Vânzările globale ale Citroen în anul trecut au fost relativ modeste: 1,16 milioane de maşini.

Cele mai multe (731 000) au fost comercializate în UE, iar 302 000 – în China. În următorii ani, compania intenţionează să majoreze volumul vânzărilor cu 20-25%.

Comentarii