SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Claudiu Zamfira și Levent, în noul videoclip „Unde Pleci” – (VIDEO)

26 noiembrie, 2015 Autor: Doina Calcea


"Unde pleci" este cea mai nouă colaborare dintre Claudiu Zamfira și Levent. Single-ul "Unde Pleci" este produs de Tulea, iar linia melodică a fost compusă de Karo. Versurile acestei frumoase povești de dragoste au fost compuse de Tulea împreună cu Levent și Claudiu Zamfira, create în studioul Red Clover Media.

12046638_903148709775840_6405281332068570355_n

„Povestea piesei “Unde Pleci” e foarte simplă, eram împreună cu Levent la Red Clover Media și am auzit această piesă la Tulea, producătorul ei. La momentul respectiv rezonam cu versurile piesei, vocile noastre, a mea și a lui Levent, s-au potrivit foarte bine și așa ne-am decis să o lansam ca single oficial. Rolul pe care îl joc în clip, nu este doar un rol, așa sunt eu în realitate, consider că romantismul nu este demodat și aduce un plus în orice relație. Cred că mai sunt fete care știu să aprecieze o floare, o plimbare în parc, lucrurile simple făcute cu dragoste.”, a menționat Claudiu.

“Eu cred că fetele bune preferă baieții răi, sper să nu mă înșel și să decideți că fata din clip să rămână cu mine. Sper să vă placă atât piesa, cât și clipul”, a declarat Levent.

 

Claudiu Zamfira a participat la „Vocea României” în sezonul 2, facând parte din echipa lui Marius Moga. Levent s-a remarcat în cadrul grupului LaLa Band, a jucat în serialele „Pariu cu Viața”, „O nouă viață”, și filmul „Selfie”, iar în vara acestui an a lansat single-ul “Copacabana”.

Comentarii