SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Clubul Producătorilor Muzicali din Republica Moldova caută cele mai bune voci

29 iulie, 2016 Autor: Lucia Ciobanu


Vrei să vezi cum se aprind stelele? Să urmărești în primă audiție vedetele în devenire? Atunci vino la etapa preliminară a selectării concurenților în cadrul Castingului de Voci inițiat de Clubul Producătorilor Muzicali din Republica Moldova, în colaborare cu Euamvoce.md.

Evenimentul care va avea loc duminică 31 iulie, ora 12, în incinta terasei Bastion, are drept scop selectarea câtorva persoane pentru crearea sau participarea în cadrul unor proiecte muzicale.

Timp de 3 săptămâni, doritorii de a participa la casting au depus cererile de participare și au completat ancheta de pe site-ul Euamvoce.md, expediind probe audio și de imagine. În baza celor 142 de dosare depuse, în etapa live au fost admiși în jur de 30-40 de persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 ani.

În urma Castingului vor fi selectați 10 participanți pentru următoarea etapă, 7 băieți și 3 fete. Membrii juriului vor selecta participanții care se vor manifesta cel mai bine la Casting, ținând cont de prestația muzicală, aptitudinile actoricești, carisma și imaginea fiecărui concurent în parte.

Membrii Juriului:

Alla Donțu, președinte YouBeSC Cretive Institute

Iurie Badicu, director general Fabrica de Hituri

Ion Brătescu, președinte ArtMusic Brătescu

Elena Potorac, producător TV

Andrei Caraman, membru Bravissimo

Ghennadi Zavedia, membru Bravissimo

 

Data: 31 iulie 2016

Ora: 12:00

Locația: terasa Bastion, str. București 68

Comentarii