SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Coachella 2018: muzică bună şi ţinute memorabile

17 aprilie, 2018 Autor: Gabriela Grițco Foto: instagram.com

EVENIMENTECel mai faimos festival de muzică din lume a început! The Coachella Valley Music and Arts Festival sau, mai simplu, Coachella, are loc în fiecare an, timp de două weekenduri, în luna aprilie. Iată că anul acesta a debutat vineri, 13 aprilie, și va ține până luni, 23 aprilie. Încă din prima zi, festivalul a avut un program de excepţie cu vizitatori pe măsură. Aşa se face că, an de an, festivalul reuşeşte să adune vedete de talie modială, care vin să se distreze în rând cu fanii lor şi nu numai.

Anul acesta, line-up-ul este compus din cele mai mari nume de pe scena muzicală actuală performând la Coachella: The Weeknd, Beyoncé și Eminem sunt în topul line-up-ului din această ediție, însă SZA, St. Vincent, HAIM, Kygo, ODESZA, Miguel și Portugal, The Man sunt și ei așteptați de către public. Pe lângă artiştii de pe scenă, alte vedete s-au aflat printre participanți – de la actori, la cântăreți sau influencers.

Bella Hadid

Dar pe lângă muzica bună, se ştie că la Coachella se deruleză un adevărat fashion show. De la item-uri de lux și până la piese vintage, boho, indie sau hippie.

Ca de obicei, piesele forte ale acestui festival sunt: broderii, pălării, lanțuri, ciocate, kimono-uri, sandale, pantaloni scurți, rochii, accesorii opulente, ochelari de soare, print-uri colorate, etc.

Iată ce poartă lumea la Coachella 2018!

Rachel Zoe

 

 

Cele mai COOL look-uri de la festivalul Coachella 2018 (GALERIE FOTO)

Biletele la Coachella sunt sold out cu luni înainte de festival și sunt și destul de scumpe. La acest festival poţi găsi bilete în jur de 500$, iar cele VIP ajung la suma de 1000$, iar asta e doar intrarea. Drumul, consumația și cazarea nu sunt incluse în preţ, iar cazarea ajunge la suprapreț în perioada festivalului. Coachella este unul dintre cele mai populare festivaluri de peste ocean, care se desfășoară și anul acesta, tot în deșertul californian, și are parte de cele mai spectaculoase momente muzicale!

Картинки по запросу coachella 2018

Comentarii