SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Colecții moldovenești pe podiumul de la Fashion Walk-Fall in Love 2014 (FOTO, VIDEO)

22 septembrie, 2014 Autor: Ana Creascov Foto: Ion Ciopa


Pe 20 septembrie, Palatul Republicii a găzduit cel mai tare fashion show al brandurilor moldovenești. Fall in Love 2014, unicul fashion show ce promovează producătorii autohtoni. La eveniment s-au prezentat 32 de colecții ale brandurilor locale.

Oameni politici, sportivi renumiți, persoane publice, vedete și jurnaliști au uitat pentru câteva ore de serviciul lor și au defilat pe podium ca cele mai autentice modele, prezentând colecții autohtone ale sezonului toamnă-iarnă.

Colecțiile de haine pentru copii au dat startul serii. Primii care au ieșit au purtat articole vestimentare semnate MAXI KIDS, urmați fiind de colecția LIA FIA și CREME BRULEE.

Așa cum nu au mai fost văzuți niciodată, Grigore Belostecinic, Andrei Porubin, cântărețul Cristofor Aldea-Teodorovici, notarul Viorica Nagacevschi, au defilat pe podium, purtând haine fabricate în Moldova și demonstrând că meseria de bază se poate combina perfect cu modeling-ul.

De data aceasta programul a fost înfrumusețat de acompaniamentul orchestrei, creând o atmosferă feerică.

La final, colecțiile de rochii ale lui Evghenii Hudorojcov au lăsat sala mută. Albul, verdele sidefat și imprimeul floral, ce caracterizează colecțiile designer-ului, și-au făcut loc în lista de  dorințe a doamnelor și domnișoarelor prezente la eveniment.

Comentarii