SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Colegii și prietenii Jannei Friske: „Nu i-ar fi plăcut să ne vadă pe toți triști”

16 iunie, 2015 Autor: Nataşa Bujor Sursa: kp.ua


După doi ani în care a luptat cu boala, moartea a avut câștig de cauză. Janna Friske a lăsat în urmă o durere imensă în rândul prietenilor, colegilor și fanilor. Mulți încă nu pot accepta faptul că vedeta s-a dus în lumea celor drepți, pentru că toți așteptau să o revadă sănătoasă.

Cuvintele sunt de prisos în asemenea situații și nu au cum să redea modul în care plâng sufletele celor care au iubit-o, au admirat-o și care  trăiau  ascultând cântecele ei. Apropiații sunt răvășiți, prietenii sunt șocați iar mesajele de rămas bun din partea acestora, continuă să umple de durere inimile fanilor. Acum, mulți dintre cei care au cunoscut-o pe Janna, încearcă pe cât e posibil să și-o aducă aminte așa cum era: plină de viață, irezistibil de frumoasă și talentată.

„La revedere, fetița mea…dormi în liniște! vei rămâne mereu în inima mea…” a scris cea mai bună prietenă a Jannei, Olga Orlova.

Alte mii de mesaje au inundat rețelele de socializare. Printre rândurile acestora, se simte durerea artiștilor ruși  care nu vor să creadă că se despart de colega lor de scenă.

Fillip Kirkorov, cunoscutul interpret rus, este foarte marcat și îndurerat de plecarea cântăreței:„Bun rămas, prietena mea adevărată! Plâng… nu pot să cred! Este crud ce s-a întâmplat!”

Ex – solista trupei „Blestyashie”, Julia Kovalchuk, grup în care a fost și Janna, a lăsat un mesaj emoționant pentru colega de trupă: „Știu că, foarte curând, te vei întoarce la noi sub chip de pasăre, cățeluș blând sau bebeluș cu ochișori albaștri. Sufletul tău mereu va fi printre noi, știu cât de mult îți plăcea să zâmbești, și că nu ți-ar fi plăcut ca toți să fie supărați. Eu, la fel ca toți ceilalți, te-am apreciat și iubit la infinit…zboară, scumpa noastră Jannocika!”

Multe alte vedete din Rusia și-au împărtășit durerea cu fanii, astăzi fiind zi de mare tristețe pentru întreaga lor țară și nu numai.

„Cuvintele nu pot reda durerea pe care o trăim…parcă ar fi un vis groaznic! Pace veșnică sufletului tău, scumpa și iubita noastră Janna”, a scris Jasmin.

„Janna, e foarte dureros, încât nu-mi găsesc cuvintele! Eu am crezut, am sperat și mi-am dorit atât de mult ca să trăiești cât mai mult alături de copilașul tău. Să-ți fie tărâna ușoară! Vei rămâne mereu în amintirea noastră!” este un alt mesaj plin de durere din partea interpretei Polina Gagarina.

„Este evident că viața, la un moment dat, se termină, doar că aceasta s-a încheiat prea devreme. Era o femeie bună, sinceră și puternică. Doamne, cât de rău îmi pare, Janna. Sunt sigur că acolo vei fi mai fercită și vei continua să cânți…călătorie plăcută!” Acestea sunt cuvintele lăsate de Maxim Fadeev, producător.

Janna Friske s-a stins din viața în seara dintre 15 și 16 iunie, 2015. Cântăreața va fi înmormântată joi, 18 iunie, la cimitirul Arhanghelul Mihail din Moscova.

 

 

 

Comentarii