SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Complexul „Vatra” se va transforma într-un tărâm al copiilor! Iată programul din 4 și 5 iunie – (FOTO, VIDEO)

30 mai, 2016 Autor: Nicoletta Marcu


Micuții și părinții lor sunt așteptați la Complexul etno-cultural „Vatra”, acolo unde pentru al doilea an consecutiv se va da o petrecere de pomină. Motivul? Sărbătoarea tuturor copiilor! Ziua celor mici va fi marcată în weekend, în data de 4 și 5 iunie, așa că mamele și tații vor putea trăi clipe de fericire și de întoarcere în copilărie alături de odraslele lor.

Complexul „Vatra” se va transforma într-un adevărat Disneyland, iar cei mici vor putea savura din plin magia carnavalului.  Programul va include un concert de muzică pentru copii, show video oferit de Planetariu, spectacole de magie, jocuri și divertisment, teatru de păpuși, concursuri artistice și sportive, facepainting și bodyart, loterie, Camping City, tiroliană, teren de mini-golf și o discotecă pentru copii.

 

Sâmbătă, 4 iunie, atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de interpreta și proaspăta mămică Tatiana Heghea, de prietenul tuturor copiilor Adrian Ursu, precum și de o mulțime de trupe de dans și de animație. Programul de divertisment va dura până la amurg. Odată cu apusul soarelui, focul de tabără din zona de „Camping City” va fi aprins, iar vizitatorii vor putea sa-şi aducă chitarele şi să continue distracţia până târziu.

 

Duminică, 5 mai, petrecerea va continua cu o grămadă de evenimente. Surpriza zilei va fi interpretul Ionel Istrati. De asemenea, vor fi spectacole de magie și mult dans.

 

Prețul biletului pentru o zi este de 50 lei. Pentru confortul vizitatorilor va fi asigurat transport spre Complex. (Vedeți aici orarul de circulație.) Cum a fost la prima ediție a „Carnavalului Copiilor” vedeți din imaginile de mai jos.

 

Comentarii