SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Concertul Carla’s Dreams la Piatra Neamţ, oprit după ce mai mulți oameni s-au simţit rău

21 mai, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Foto: mediafax.ro


Trupa Carla`s Dreams este foc și pară după ce a fost nevoită să amâne concertul pe care-l susținea la Piatra Neamț, România. Din cauza căldurii insuportabile și a condițiilor deloc adecvate pentru un asemenea eveniment, mai mulți spectatori, inclusiv copii, și-au pierdut cunoștința.

„Am oprit concertul din Piatra Neamţ. Temperatura imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) care şi-au pierdut cunoştinţa. Vom acţiona legal”, au scris reprezentanţii trupei pe Facebook.

Membrii formației afirmă că vor sesiza organele competente în acest caz.

„Oamenii au venit la un concert şi nu la <mall> şi, cu toate că legal nu este responsabilitatea noastră, Vă rugăm să ne scrieţi pemara.ciama@globalrecords.com pentru asistenţă juridică gratuită în sensul acestui caz. De asemenea, vom sesiza toate organele competente pentru a <sensibiliza> afaceriştii care au adus 2 (DOUĂ!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumătate de litru chiar când au văzut prima persoană scoasă de ambulanţă din sala supraplină!”, scriu Carla’s Dreams.

Carla`s Dreams  îi roagă pe cetăţenii din Piatra Neamţ să se solidarizeze în acest caz, deoarece „putea fi mult mai grav”.

„Acum depunem plângere la Poliţie şi lucrăm la sesizările necesare. Aşa concerte NU trebuie să aibă loc niciodată! Ne cerem scuze de la toţi care au venit cu sufletul deschis acolo, dar altfel nu puteam proceda”, mai scriu reprezentanţii trupei.

Mesajul a creat un val de reacții, una dintre ele invocând tragedia din Clubul „Colectiv: „România nu a învăţat nimic din tragedia Colectiv…Să răspundă cei de la Piatra Neamţ că au înghesuit atâţia oameni într-un mall!”.

„Şi noi am fost, dar când am văzut ce e acolo ne-a apucat groaza, nu ştiam pe unde să ieşim mai repede, îmi era frică să nu de dărâme tot mall-ul”, a comentat un alt utilizator al reţelei de socializare.

Reprezentantii Serviciului de Ambulanţă au refuzat să spună dacă şi câte persoane au fost ridicate, notează mediafax.ro.

 

Comentarii