SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

“Confesiuni romantice” la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”

3 iunie, 2016 Autor: Laura Ignat


În data de 5 iunie, în sala mare a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, va avea loc un concert extraordinar de muzică ușoară și jazz “Confesiuni romantice”.

Pentru prima dată, la Chișinău va evolua artista emerită din Federația Rusă, Nina Shatskaya. Artista va interpreta muzică de diferite genuri, de la  romanţe ruseşti, până la  compoziţii de jazz în limba engleză. Aceasta posedă o personalitate neobişnuită şi strălucitoare și o voce extraordinară cu un ambitus amplu și care alege sâ cânte doar muzică de calitate, are curajul să experimenteze în scenă, bazându-se pe gustul desăvârşit şi muzicalitatea înnăscută. Cântăreaţa combină armonios romanţa cu jazz-ul, oferind publicului un produs muzical cu totul nou, plin de romantism şi originalitate. Nina Shatskaya face parte din categoria artiştilor care creează un spectacol inedit în scenă, fiecare concert fiind o perlă artistică unică.

Nina Shatskaya va fi acompaniată de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale, sub bagheta dirijorală a lui Igor Znatokov.

În programul artistei vor fi incluse șlagăre de neuitat din muzica ușoară şi jazz: Summertime, Cry me a river, The man I love„,  „Любовь насталаДва стрижаВерни мне музыкуЗови меня любовь, Уж сколько их упало в эту безднуКолыбельная, Запретная любовьКолдунья, РазрывВремя, „Было”,   Там где нас нет, Игра любви,   Ямщик не гони лошадей„Утро туманное” etc.

Cei din sală vor putea audia  și un colaj simfonic din piese cunoscute de estradă și jazz, vor răsuna compozițiile pentru saxofon și orchestră:  Jerome Kern Smoke Gets in Your Eyes , Georges Garvarentz  -„Une vie d’amour”,  Marian Stârcea – „Curtain falls”, Oleg Negruța  -”Fantezia pe teme din cântece despre Chișinău”.

Biletele pot fi achiziţionate online pe www. iticket.md şi la casa de bilete a Filarmonicii Naţionale. Pentru informaţii suplimentare, accesaţi www.filarmonica.md. Telefon casa de bilete : 022-222-734

 

Comentarii