SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Corina Bezdîga, lansare cu emoţii, pe versuri îndrăzneţe – (FOTO)

26 februarie, 2016 Autor: Ecaterina Beschier
_MG_6879


Dorul este un sentiment care nu ne ocoleşte. Toţi am fost, măcar o dată în viaţă, „victimele” acestuia. Tânăra scriitoare Corina Bezdîga, cea bolnavă de dor, a ţinut să releve asta în cartea ei de poezii. Anume acolo a făcut abstracţie de prejudecăți, și-a adunat frământările și ideile, pe care le-a împărtășit sincer cu iubitorii de poezie.

I-a adunat pe toţi la Biblioteca Municipală „B.P.Haşdeu” din Capitală şi le-a oferit clipe de emoţii, în cadrul multaşteptatei lansări. S-au recitat versuri despre dragoste firească, „nefiltrată”, așa cum este în viața reală, despre dor,  jazz, vin, dar şi despre părinţi.

Alături de Corina Bezdîga au fost oamenii care au ajutat-o să-şi realizeze visul. Începând de la mama ei, de la profesoara de Limbă şi literatură română, şi încheind cu prieteni dragi, care i-au fost alături în acest demers artistic, printre care Călin Suvac, Roman Untu şi directorul PROMOTIME, Herbert Schiesser.

Doina Sulac, prietena sa de suflet, a cântat câteva melodii care s-au asortat perfect cu versurile din volumul „Bolnavă de dor”.

Şi pentru că tânăra scriitoare a fost în centrul atenției, toată lumea a apreciat şi ţinuta ei, una special aleasă pentru lansarea cărţii. A purtat o rochie elegantă semnată de creatoarea Olga Blanc, iar fetele de la salonul de frumuseţe by Victoria Ghecrea au avut grijă ca să arate impecabil. Mulțumiri și centrului de sănătate și frumusețe Physioline, care a fost partenerul evenimentului.

 

Comentarii