SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Creatoarea Cristina Morari, despre succesul bărbaților prin ochii femeilor

17 iunie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Foto: Facebook/arhivă personală
13479432_10209500912622739_1047501913_n

ARTICOLCristina Morari este creatoare și fondatoarea mărcii „Posh Affairs Atelier”, care face senzație pe piața de lux din Dubai. Anume acolo este stabilită moldoveanca, alături de iubitul său, despre care spune că este un bărbat impecabil. Îi știm preferințele în materie de stil vestimentar. Am fost curioși să le aflăm și pe cele în materie de bărbați. Cristina spune că-i plac cei spirituali, inteligenți și integri, așa cum este partenerul său.

Ce calități apreciezi la un bărbat?

Bărbații sunt toți diferiți, fiecare are propria carismă. Mie îmi place ca acesta să aibă o minte deschisă, să aibă profunzime, noblețe sufletească, simțul umorului, toate manifestate la timpul și locul potrivit.

Ce te deranjează cel mai mult la un bărbat?

Determinarea și integritatea la un bărbat sunt foarte importante. Dacă nu le are, devine deranjant și incomod. Totodată, nu suport bărbații lăudăroși, geloși peste măsură și care nu își știu limita la consumul de alcool. Nu respect bărbații care vorbesc urât despre fostele iubite și care sunt bântuiți de stereotipuri, prejudecăți și înțeleg greșit ideea de feminism.

Ce nu ai putea ierta unui bărbat?

Abuzul fizic, emoțional, infidelitatea. Dar, din propria experiență, cu fiecare compromis făcut, am înțeles că nu există prea multe lucruri pe care femeile să nu le ierte.

Ce ai putea sacrifica pentru un bărbat?

Sacrificiile făcute din dragoste ne ajută să renunțăm la lucrurile mai puțin importante în favoarea celui care contează cu adevarat. De asta, pentru bărbatul iubit, cred ca aș putea renunța la unele dorințe, la stilul de viață… Nu aș renunța la independența financiară, la respectul de sine și la vise.

Cum arată un bărbat de succes?

Un bărbat de succes face lucrurile cu pasiune, este spiritual, împlinit și sigur pe propriile puteri. Sunt bărbați care nu pot să cumpere tot, dar cuceresc tot. Asta și este succesul. Un exemplu de bărbat de succes este bărbatul cu care sunt împreună și pe care îl iubesc. Discret, de o inteligență fantastică, nu se complică inutil și spune lucrurile verde în față. Un bărbat impecabil, aș spune. Este un tâlhar romantic care vorbeste calm, deschide portiera la mașină, miroase mereu frumos, cumpără flori, face complimente. El nu are complexe, luptă pentru a rămâne sus și, poate cel mai important, a ajuns la maturitate.

 

Comentarii