SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Creatoarea Olga Blanc, invitata unui concurs patronat de ONU și guvernul Egiptului – (FOTO)

11 aprilie, 2016 Autor: Lucia Cujbă Foto: Facebook/Olga Blanc

MONDENOlga Blanc țintește tot mai sus! Creatoarea este jurata unui concurs internațional de Miss, susținut de guvernul egiptean și de Organizația Națiunilor Unite. Moldoveanca se află în Egipt din data de 27 martie, acolo unde apreciază talentele și frumusețea celor 65 de participante ale competiției „Miss Eco Universe”. Multe dintre fetele prezente acolo au fost desemnate cele mai frumoase femei în țările din care vin.

 

Olga a precizat pentru PROMOTIME că primele cinci finaliste vor avea posibilitatea să facă o sesiune foto în rochiile pe care le creează. De asemenea, câștigătoarea va beneficia de un premiu bănesc în valoare de 10.000 de dolari oferit de organizatori. Cea care va ocupa locul 2  va primi 7.000 de dolari, iar pentru locul 3  vor fi oferiți 5000 de dolari. 

Competiția „Miss Eco Universe”, pe lângă frumusețe, pune în prim-plan și conceptul de „verde”. Scopul acesteai este de „a face lumea mai verde” și de a lansa un apel public pentru a combate încălzirea globală.  În cadrul concursului care va dura până în data de 15 aprilie va fi și proba rochiilor din materiale reciclabile.

 

 

 

 

Comentarii