SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Creatorul păpușii Barbie l-a creat și pe Ken „normal”. Așa arată – (FOTO, VIDEO)

12 martie, 2016 Autor: Gabriela Grițco Sursa: cosmo.ru

DIVERSESocietatea luptă activ cu noile standarte de frumusețe, iar activiștii propagandează faptul că femeile ar trebui să fie frumoase în felul său și să nu alerge după stereotipuri imaginare.

Este demn de remarcat faptul că nu numai activiștii își doresc schimbări în industria modei și a frumuseții. Așa a apărut prima păpușa Barbie cu forme normale, feminine, creată de Nicholas Lamm în luna ianuarie a acestui an, care îndeplinește legile de anatomie „normale”.

Aceasta a stârnit multe critici în lume, dar și păreri pozitive. Însă, indiferent de acestea, mai târziu cu câteva luni, lângă păpușa Barbie a apărut și păpușa Ken cu forme masculine normale. Nicholas a creat păpușa Barbie – băiat normal, care se deosebește de restul, deoarece noul Ken nu are o înălțime de model și nici corp de atlet.


„În liceu am vrut să am” pătrățele „pe burta mea. M-am antrenat foarte mult, până ce am ajuns să nu mă recunosc. Mai târziu, am slăbit foarte tare. Eu mereu am alergat după niște idealuri inexistente. Acest lucru mi-a dat ideea de a crea un „normal” Ken”, – a spus Lamm.

Păpușile cu standarte de frumusețe normale pot fi găsite pe piața americană la prețul de 17 dolari.

Comentarii