SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Credeai că Angela Merkel trăiește într-un lux exorbitant? Nu e de loc așa. Vezi cum arată casa acesteia! – (FOTO)

12 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: cuochiipetine.ro Foto: time.com

POLITICĂDacă credeai că casa Angelei Merkel este una de lux, după cum suntem deprinși să aibă orice politician, să știi că lucrurile nu stau chiar așa. Cancelarul german trăiește întro casă foarte simplă ferită de ochii curioșilor.

Potrivit imaginii de mai sus casa de reşedinţă a cancelarului german Angela Merkel este departe de vilele opulente deţinute de politicienii noştri. Chiar şi jurnaliştii de la site-ul europe-today.ru, cei care au descoperit locuinţa, remarcă faptul că în comparație cu casele unor funcționari ruşi, „reşedința” lui Merkel arată mai mult ca spațiu destinat muncitorilor, şi nu lăcaşul cancelarului celei mai puternice țări din Europa, scrie libertatea.ro.

Mai mult, ziariştii au aflat şi unde locuieşte Merkel atunci când se află în Berlin. Şi de această dată aleşii noştri ies în avantaj. Cel puternic politician din Germania stă într-un apartament închiriat pe care îl plăteşte din fonduri personale şi nu de la bugetul de stat. Ba mai mult, Angela Merkel a refuzat nenumăratele propuneri de a se muta într-un apartament de stat.

În ceea ce-l priveşte pe soţul cancelarului acesta scoate bani din buzunar când trebuie să zboare cu soția sa cu avionul de stat sau elicopterul. De aceea el preferă, în cazul în care nu este necesar, să folosească zborurile regulate. Bilete sunt mult mai ieftine.

Comentarii