SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Crimă oribilă în Rusia! Şi-a ucis prietenul, l-a congelat şi l-a tranşat. Ce l-a dat imediat de gol

20 martie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: altfel.md Foto: altfel.md

SOCIALO crimă oribilă petrecută în Rusia a fost rezolvată de poliţie în mai puţin de 3 ore, din cauza unei greşeli comise de ucigaş.

Un tânăr de 27 de ani din oraşul Ulan-Ude, în Republica Buriată din Federaţia Rusă, a fost prins la nici 3 ore după ce şi-a ucis cel mai bun prieten. Omul s-a certat cu amicul său după ce au consumat o cantitate substanţială de alcool, în luna decembrie a anului trecut. Totul a degenerat în violenţă, iar bărbatul şi-a ucis prietenul.

Pentru a ascunde urmele crimei, a lăsat cadavrul pe balcon să îngheţe. Apoi, după ce a fost sigur că e congelat şi nu mai curge sânge, l-a tăiat cu un fierăstrău şi l-a pus în punguţe. În fiecare noapte ducea câte una la tomberon.

Greşeala sa a fost că, exact în punga în care a pus capul victimei a lăsat şi un bileţel cu numărul său de telefon. Ca urmare, poliţiştii l-au identificat aproape imediat. În plus, tânărul mai avea încă pe balcon bucăţi din cadavru pe care nu apucase să le arunce la gunoi. El este acuzat acum de crimă.

Comentarii