SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cristi Tabără o ia peste picior pe Natalia Morari și îi arată, în direct, cum se „bruiază” o emisiune

5 noiembrie, 2017 Autor: Ecaterina Beschier Sursa: zugo.md Foto: zugo.md

POLITICĂDupă ce emisiunea din 2 noiembrie a Nataliei Morari de la TV8 ar fi fost bruiată intenționat, întrucât subiectul a fost declarațiile killerului Vitalie Proca, jurnalista a susținut că vinovată s-ar face guvernarea și liderul democraților, Vlad Plahotniuc.

Ulterior, Moldtelecom a venit cu o declatație oficială, unde a menționat că bruiajul a fost cauzat de tehnica din studioruile TV8 și că respectiva companie nu s-ar face vinovată de bruiaj intenționat.

În context, jurnalistul Cristian Tabără, care a moderat ieri seara o emisiune ce l-a avut ca invitat pe un alt suspect în cazul Gorbunțov, a ținut să o ia peste picior pe Natalia Morari și „a demonstrat” cum se bruiază intenționat o emisiune.

„Trebuie să cerem sprijin, eu mă gândesc să îl cer de la NATO sau Federaţia Rusă, pentru că există un fel de colaborare dintre cele două. Mi-aş dori să implicăm KEYFOR şi ONU  pentru că ceea ce aţi văzut  este o demonstraţie simplă şi clară a felului în care un bruiaj poate fi simulat dacă cineva doreşte cu adevărat.

Am dorit să facem asta pentru că dacă tot este să vorbim despre desconspiraţii, adevarata conspiraţie constă în suprapuneri de evenimente fără logică, iar un alt post de TV, nu la cel care Vitalie Proca a făcut dezvăluiri, pretindea că este bruiat, pentru că dorea să discute aceste dezvăluiri”, a declarat prezentatorul emisiunii Fabrika, Cristian Tabără

Comentarii