SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cristiano Ronaldo, a fost sărutat de un fan în timpul meciului – (VIDEO)

27 martie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: observator.tv Foto: observator.tv

SPORTAtacantul Cristiano Ronaldo a avut parte de o surpriză neplăcută, în timpul meciului amical Olanda - Portugalia, disputat, luni, la Geneva, după ce un spectator a intrat pe teren şi l-a sărutat pe obraji.

Cristiano Ronaldo s-a arătat neplăcut surprins de gestul fanului, dar nu l-a împiedicat. Mai mult, suporterul şi-a făcut şi un selfie cu vedeta echipei Portugaliei, înainte de a fi preluat de forţele de ordine şi scos în afara terenului.

Incidentul a avut loc în minutul 62 şi nu a fost unul singular.

Alţi spectatori au intrat pe teren, cu intenţia de a ajunge la jucătorul formaţiei Real Madrid. Unul dintre ei a reuşit şi l-a îmbrăţişat pe Ronaldo.

Ronaldo nu s-a ferit, dar s-a arătat nemulţumit de cele întâmplate. Portughezul a fost schimbat în minutul 67, când un alt suporter a încercat să-l „intercepteze” pe drumul spre vestiare, fiind împiedicat de această dată de stewarzi.

Reprezentativa Portugaliei a fost învinsă, luni, cu scorul de 3-0, de selecţionata Olandei, într-un meci amical disputat la Geneva. Golurile au fost marcate de Memphis Depay (12), Ryan Babel (32) şi Virgil van Dijk (45). Din minutul 61, Portugalia a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Cancelo.

Comentarii