SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cristiano Ronaldo și-a dus iubita într-o vacanță romantică la munte – (FOTO)

14 martie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: okmagazine.ro Foto: okmagazine.ro

MONDENCristiano Ronaldo și partenera sa, Georgina Rodriguez, au luat o pauză de la muncă și de la îndatoririle de părinți și au fugit într-o vacanță romantică. Și dacă pentru mulți concediul de vis este într-o țară caldă, exotică, unde plajele sunt cu nisip fin și ape turquoise, iată că cei doi au alte preferințe atunci când vine vorba de relaxare.

Proaspeții părinți și-au făcut bagajele și au plecat într-o peripeție pe vârf de munte, bucurându-se de o baie fierbinte într-o piscină naturală și de o plimbare cu snowmobilul. A fost o perioadă încărcată pentru ei deoarece și-au mărit familia cu 3 copii. Ronaldo, tatăl unui băiat de 7 ani, Cristiano Ronaldo jr., le-a urat bun venit pe lume gemenilor Eva și Mateo în luna iunie a anului trecut, copii cu ajutorul unei mame surogat, pentru ca în noiembrie să se nască și fiica lui cu Georgina Rodriguez, Alana.

Cu o casă plină de copii, câteva zile departe de casă sunt un bun prilej de a sărbători iubirea și exact acest lucru au făcut cei doi îndrăgostiți. Cristiano și Georgina au distribuit pe conturile lor de Instagram câteva fotografii din excursia romantică la munte. S-au fotografiat sărutându-se, în timp ce țineau o cană de ceai în mână, iar perisajul de care se bucură este unul spectaculos

De asemenea, s-au bucurat de o plimbare cu elicopterul, de și de o baie într-o piscină naturală, fiind înconjurați de zăpadă. Această vacanță vine la scurt timp după ziua de naștere a Georginei care a împlinit 24 de ani. Modelul de origine spaniolă este o mamă desăvârșită pentru toți cei 4 copii ai familiei, să nu mai vorbim că se descurcă de minune în ceea ce privește creșterea celor trei bebeluși. Desigur, un ajutor de nădejde este și mama fotbalistului Cristiano, Maria Dolores dos Santos Aveiro, care apare destul de des alături de bebeluși.

Comentarii