SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cristiano Ronaldo şi Angelina Jolie vor juca într-un serial turcesc despre criza refugiaţilor – (FOTO)

21 februarie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: jurnal.md Foto: google.com
dN4rx

DIVERSEVedeta Real Madrid, fotbalistul Cristiano Ronaldo, îşi va face debutul în calitate de actor în serialul turcesc “Hayat Koprusu”, despre criza refugiaţilor sirieni, alături de actriţa americană Angelina Jolie, relatează express.co.uk. Filmările vor începe în luna aprilie.

Imagini pentru cristiano ronaldo gold ball

Cristiano Ronaldo, câştigătorul a patru Baloane de Aur, îşi îndreaptă atenţia către actorie. Fotblistul în vârstă de 32 de ani va juca alături de actriţa americană în vârstă de 41 de ani într-un serial despre criza refugiaţilor sirieni.

Ronaldo, desemnat de FIFA cel mai bun fotbalist din 2016, va apărea în “Hayat Koprusu”, o dramă pentru televiziune ale cărei filmări vor debuta în luna aprilie.

Imagini pentru cristiano ronaldo gold shoes

Eyup Dirlik, regizorul serialului, a declarat pentru ziarul Turkish Football că Ronaldo va juca într-o scurtă scenă din noul serial care va reuni actori şi actriţe din toată lumea, printre care şi Nancy Ajram.

Serialul urmăreşte parcursul unei familii siriene care fuge din calea războiului pentru a se exila în Turcia. Filmările vor avea loc în Gaziantep, în regiunea Anatolia din Turcia, în apropierea graniţiei siriene.

Imagini pentru cristiano ronaldo

Ronaldo a comentat public despre criza refugiaţilor, postând în decembrie, pe Twitter un mesaj video pentru copiii din Siria. În respectivul videoclip, Ronaldo a declarat: „Bună. Asta este pentru copiii din Siria. Ştim că aţi suferit mult. Sunt un un fotbalist cunoscut, dar voi sunteţi adevăraţii eroi. Nu vă pierdeţi speranţa. Lumea e cu voi. Ne pasă se voi. Sunt alături de voi.”

De asemenea, Ronaldo a făcut o importantă donaţie către Salvaţi Copiii, care a permis finanţarea pentru aprovizionarea unei tabere de refugiaţi cu mâncare, medicamente şi haine.

Imagini pentru ANGELINA JOLIE

Angelina Jolie, care este Ambasador al Bunăvoinţei pe lângă Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiaţi, este şi ea o militantă pentru cauzele refugiaţilor. Aceasta a sensibilizat de numeroase ori opinia publică şi decidenţii politici cu privire la situaţia refugiaţilor.

 Cv maker usually contains phrases and words, which are written by professionals, who know exactly how a perfect essay writing cheap cv needs to look

Comentarii