SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cristina Cojocaru despre frumusețe, sănătate și autoapreciere

9 octombrie, 2014 Autor: Doina Calcea
unnamed (5)


Prezentatoarea de la Moldova Sport, Cristina Cojocaru, își destăinuie secretele personale de frumusețe, despre stilul bărbaților și slăbiciunile ei de femeie.

Frumuseţea înseamnă, în primul rând, îngrijire, preocupare pentru sănătate şi autoapreciere. Pentru că foarte multe femei aşteaptă complimente. De exemplu, uneori vedem o femeie extrem de frumoasă, dar care nu se consideră aşa şi asta chiar ne surprinde şi ne deranjează. Este foarte important ca o femeie să se considere frumoasă şi să reuşească să identifice acele lucruri care să îi dea şi un substrat real din acest punct de vedere și, totodată, frumusețea vine undeva din interior, iar sfatul meu este că noi femeile să tindem să fim fericite, iar exteriorul nostru va reflecta starea de spirit.

Îngrijirea tenului. Am grijă să mă demachiez în fiecare seară, folosesc apă termală şi cremă hidratantă și, bineînțeles, somnul de frumusețe. Din lipsă de timp nu prea reușesc să-mi fac măști home made, doar pentru curățarea porilor, am tenul mixt și el necesită mai des să fie curățat, aplic un gomaj din cafea și miere de albine sau bicarbonat de sodiu. Vă recomand să încercați.

Dietă. Sunt o norocoasă, nu am ținut niciodată vreo dietă, nu m-am înfometat, am mâncat tot ce mi-am dorit chiar și dulciuri la 11 noaptea, dar pentru toniefierea mușchilor trec pe la sala de sport și practic înotul.

Consider că orice femeie trebuie să țină cont de felul în care arată, să se uite în oglindă înainte de a ieși din casă și să fie în primul rând ea mulțumită de felul în care arată. O femeie trebuie să fie îngrijită, iar aici sunt incluse mai multe: părul, tenul, asortarea hainelor cu accesorii.

Stil. Nu am un stil bine definit, îmbrac ceea ce-mi place și în ceea ce mă simt bine, fără să țin cont de tendințe, dar aș putea spune că sunt adepta stilului elegant, obișnuiesc aproape zilnic să încalț pantofi cu toc și sacou.

Nu sunt dependentă de modă, pentru că fiecare își creează stilul care crede că i se potrivește cel mai bine. Evident că ador bijuteriile, pantofii cu toc și gențile. Urmăresc noile tendințe și încerc să extrag ce este mai potrivit pentru mine, pentru că nu sunt de părere că revistele de modă prezintă întotdeauna cele mai bune articole vestimentare.

Shopping. Eu, de obicei, merg singură la shoppping, iar dacă mi-a plăcut un lucru îl iau din prima și nu aștept părerea nimănui. Iar ce ține de criterii îmi plac lucrurile care sunt unicat și din noile colecții.

Piesele must have din garderoba mea sunt ceasurile de mână, gențile și rochiile pe care nu evit să le port cum mi se ivește ocazia.

Bărbați. Îmi plac bărbații îngrijiți, cel mai mult îmi atrage privirea mâinile și părul, apoi felul în care este îmbrăcat, parfumul toate acestea fac parte din personalitatea unui bărbat și pot să-mi fac o părere despre acea persoană. De neiertat mi se pare să fie asortarea incorectă a hainelor cu încălțămintea.

Cea mai mare slăbiciune. Dulciurile. Știu că poate este greu de crezut că am doar 51 kg, dar nu mă pot abține de la dulciuri.

Supărări. Eu mă supăr foarte greu, cineva trebuie să insiste mult ca să mă aducă la așa stare, pot să fiu indispusă, dar îmi trece repede când persoana dragă mă alintă cu cele mai dulci cuvinte și el știe să mă facă să zâmbesc de fiecare dată.

 

Comentarii