SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cristina Kovacs: ,,Modelingul este o lume crudă”

11 februarie, 2015 Autor: Daniela Timofti Foto: Arhiva personală


A prezentat haine pentru diverse branduri celebre din Marea Britanie: Select Fashion, Sexy Box, Primark, dar și newdress.com, este pasionată de fotografie și este cunoscută ca fiind singurul model din România care are mai puțin de 165 cm. Cristina Kovacs este celebră pentru filmulețele sale de pe Youtube, dar și pentru sfaturile de frumusețe, pe care nu ezită să le ofere pe canalul său.

 

Cum ai decis să faci videoblog?

Când am venit în Marea Britanie, cu câțiva ani în urmă, am descoperit pe Youtube fete din America care făceau clipuri despre frumusețe și fashion, pe atunci era ceva nou! Țin minte că mă uitam zilnic la Michelle Phan (videobloggeriță) și îmi doream și eu să fac asemenea clipulețe, mai ales ca în România încă nu se descoperise videoblogul. Am spus că cineva trebuie să înceapă ,,treaba” asta, așa că mi-am luat inima în dinți și am făcut primul clip care s-a numit ,,Colecția mea de adidași”.

Care sunt avantajele videoblogului?

Video blogul te ajută foarte mult în căutarea unui loc de muncă, pentru unii oameni, acest trend, li se pare stupid, însă din propria experiență pot spune că prin videoblog am cunoscut persoane minunate și chiar sponsori care m-au ajutat să lucrez pentru diverse firme. Nici nu mai vorbesc de prieteni și noi cunoștințe! Videoblogul m-a ajutat să fiu mult mai activă, să-mi pese mai mult de aspectul personal și, în special, de felul cum vorbesc și cum mă comport cu cei din jurul meu.

Spuneai că ești model, însă nu ai înălțimea corespunzătoare. Există vreun secret că ai reușit să ajungi unde ai vrut?

Nu pot spune că există un secret… poate că mi-am dorit atât de mult ca dorința mea să devină realitate, încât s-a întâmplat. A fost o experiență plăcută, dar plină de lacrimi. A fost o lecție de viață, deoarece cariera de model necesită prea multe sacrificii și trebuie să te supui anumitor reguli care uneori sunt ieșite din comun.

Crezi că dacă rămâneai în România aveai același succes?

Cu siguranță visul meu nu ajungea realitate. Dacă în Marea Britanie a fost atât de greu, în România probabil nu aș fi avut nici cea mai mică șansă.

Care sunt cele mai frecvente întrebări care ți le pun fetele care te urmăresc? 

În general, fetele mă întreabă de unde îmi procur hainele, ustensilele pentru machiaj sau ce trucuri folosesc pentru frumusețe. Sunt întrebări despre mine și viața de model.

Cum este viața unui model?

Viața unui model este frumosă la început, când ești invitată la diverse petreceri cu oameni importanți, însă în timp ce ți se cere să renunți la haine și tu nu o faci, ei nu se tem de asta, pentru că la coadă mai sunt mii de fete care ar da orice să fie în locul tău. Devii mai mult o imagine care produce bani, iar, încetul cu încetul, vor căuta pe altcineva să te înlocuiască. În modeling mereu trebuie modele noi, modele fresh. Este o lume crudă, pare că totul este frumos pe dinafară, dar puțini știu haosul ce se află în spatele acestui job.

 

Comentarii