SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cronograf, la cea de-a 13-a ediție – (VIDEO)

14 mai, 2016 Autor: Gabriela Grițco


A avut loc lansarea Festivalului de Film Documentar "Cronograf 2016". Este unicul festival internațional de profil din Republica Moldova. Este organizat începând cu anul 2001, se bucură de o reputație bună și numărul filmelor înscrise este tot mai mare. Festivalul este organizat de "OWN Studio".

CRONOGRAF își scrie istoria din anul 2001, când a fost lansat acest proiect inedit, apărut la iniţiativa unui grup de tineri cineaşti moldoveni, organizaţi în cadrul OWH Studio. Ei şi-au propus să animeze viaţa culturală din Republica Moldova.

Festivalul are patru secțiuni, dar a fost inițiată și o secțiune pentru copii, adolescenți și tineri. Acest festival deosebit este un eveniment cultural complex și include proiecții de film în cadrul competiției, conferinţe de presă cu personalități din lumea filmului, mese rotunde pe diferite subiecte ce ţin de viaţa cinematografică, proiecţii tematice în afara concursului, ateliere dedicate tinerilor cineaşti, premiere de film etc.

Ediția a 13-a se va desfășura în perioada 12- 18 mai. La eveniment sunt înscrise şi pelicule din Iran, Ungaria, Romania, Franța, precum şi alte ţări

 

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

 

Comentarii