SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cu și fără haine! Proiect fotografic viral care surprinde oamenii dezbrăcați în activitățile cotidiene – (FOTO)

28 mai, 2017 Autor: Ecaterina Beschier Sursa: diez.md

STIL DE VIATANuditatea este un subiect mai puțin tabu decât a fost acum câteva decenii, dar să vezi oameni dezbrăcaţi încă pare puţin ciudat. Sophia Vogel le cere oamenilor să-și trăiască viaţa în mod normal și apoi să o repete dezbrăcaţi. Ea îi fotografiază în ambele versiuni și apoi le prezintă pentru o comparație între ele.

 

„Presiunea de a fi o ființă sexuală este omniprezentă pentru fiecare ființă umană”, a spus Vogel. „Suntem observați și judecați în fiecare zi, iar industria modei creează idealuri de frumusețe și critici față de noi, am stabilit standarde înalte pentru noi înșine, vreau să vorbesc împotriva acestor standarde ridicule. Prin prezentarea tuturor formelor diferite de corp și a pozițiilor naturale mi-ar plăcea să arăt că toată lumea este frumoasă în felul lor”, a declarat artista.

foto1

foto2

Portretele ei nu au nici o conotație sexuală, chiar dacă nuditatea este foarte sexualizată în societatea noastră modernă.

„Îmi place să prezint nuditate într-o manieră estetică fără nici un context sexual. Nu fiecare fotografie nud ar trebui să fie legată de sexualitate. Vreau să subliniez faptul că a fi gol trebuie să se simtă la fel de natural ca și atunci când eşti îmbrăcat”, a mai spus ea.

foto3

foto4

foto6

foto7

foto8-880x495

foto9

foto10

foto11

Comentarii