SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cuconadă cu vânzare, în stil Olga Blanc și Ana Ciorici

21 noiembrie, 2014 Autor: Doina Calcea


Haine, accesorii, încălțăminte - toate au fost puse în vânzare de designerul Olga Blanc și bloggerița Ana Ciorici, ieri la „Feminim Dom”. Târgul intitulat “Olga's Blanc & Ana's Ciorici Wardrobe Sale” a adunat zeci de fashioniste dornice să socializeze și să procure rochii luxoase.

 

„Olga a venit cu inițiativa organizării târgului. Scopul a fost să eliberăm garderoba, să vindem totul la prețuri accesibile. Se apropie sărbătorile de iarnă și fetele sunt în căutare de cadouri. La târg am adus 8 rochii, 10 piese vestimentare casual și încălțăminte”, a spus Ana Ciorici.

Designerul Olga Blanc a menționat: „Ideea a apărut din necesitate, pentru că hainele numai încăpeau în dulapuri, femeile au doar două probleme: ce să îmbrace și unde să pună hainele, datorită profesiei am ce îmbrăca, însă unde le pune mai complicat, de aceea am hotărât să organizez un târg, pentru că hainele să aibă o nouă viață, am reușit să număr 70 de rochii, 90 % din ele create de mine.”

„Într-o seară de toamnă târzie, ploioasă, așa gen de eveniment e perfect pentru a te întâlni cu prietenele, la un pahar de vorbă bună combinat cu shopping plăcut. Prețurile au fost de toate categoriile -și mai atrăgătoare, și mai piperate, dar, luând în considerație calitatea, s-a meritat orice investiție. Iar pozitivismul Anei, probabil, e cel mai important lucru pentru care a venit atâta lume. ” a mărturisit vizitatoarea Adelina Iucal.

Olga a menționat că va mai organiza un astfel de târg.

Comentarii