SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum a profitat Delia de cutremur ca să-și promoveze melodiile

24 septembrie, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: libertatea.ro

MONDENUn cutremur cu magnitudinea de 5,6 grade s-a produs în noaptea de vineri (24 septembrie) spre sâmbătă (25 septembrie), în regiunea Vrancea, la ora 2.11. Mișcările telurice au fost resimțite de locuitorii din majoritatea țării, epicentrul find localizat în Munții Vrancei, zona Paltin, la numai 145 de kilometri distanță de București. Delia, care se află în țară în această perioadă, fiind ocupată cu filmările pentru X Factor, a fost și ea „zguduită” de cutremur.

Artista s-a folosit de incident, dar și de simțul umorului, pentru a-și promova o melodie care a considerat ea că s-ar potrivi celor întâmplate. „Ușor, iubitu’ meu, că se rupe patu’ :)) Toată lumea în siguranță, da?”, a scris Delia pe o rețea socială, unde a distribuit și clipul melodiei „1234 (Unde dragoste nu e)”.

Majoritatea prietenilor virtuali au apreciat gluma, însă unii au luat în serios situația. „Deliuța, a fost cutremur, mamă! Apreciem spiritul de glumă! Sperăm că nu vine altul!”, a scris un utilizator. Un altul a ignorat complet mișcările seismice: „Așa, Delia, transmite mesaje d-astea copiilor. Bravo”.

Comentarii