SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum a reușit un cuplu să transforme o clădire istorică din Chișinău aflată în stare deplorabilă – (FOTO)

19 mai, 2017 Autor: Alexandru Rufanda Sursa: Diez.md Foto: Diez.md

STIL DE VIATAEclair - Home Decor & Lifestyle Shop, un magazin specializat în decorațiuni interioare s-a redeschis după ce și-a schimbat oficial locația. Administratorii, Ana-Maria Cojocaru și Iulian Costișanu au ales o veche clădire distrusă și au renovat primul etaj, oferindu-i un aspect unic. După trei luni de muncă continuă magazinul, de un albastru ceresc, arată acum complet diferit.

„Este un local conceptual din mai multe motive: în primul rând am preluat o cladire istorică din 1895, care inițial a fost casa boierească, iar mai apoi școala muzicală. Am încercat să păstram această nota clasică prin design-ul care l-am ales dar și prin atmosfera din interior, în care sună muzică jazz. Mai este conceptual prin faptul că vrem să promovăm cultura și arta, de aceea vom avea și o mică galerie de picturi. De asemenea, foarte curând veți putea savura la noi ceaiuri de calitate, iar ulterior vom amenaja în interior și primul salon de ceai din țară – unde vom servi ceremonii de ceai conform traditiilor regale din Marea Britanie, scrie Diez.md

Nu pot sa nu mentionez sprijinul urias pe care l-am avut din partea familiilor noastre și a echipei noastre de albinuțe.

Vă așteptam la Eminescu 30 (intrare de pe Sciusev), să vedeți rezultatul, și sperăm foarte mult să vă placă” spune Iulian.

eclair1

eclair4

eclar2

iulian1

Comentarii