SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum arată cele mai frumoase rochii de mireasă din istorie

3 august, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: glamour.com


Cele mai frumoase rochii de mireasă au fost purtate de-a lungul istoriei de personalităţi care au ştiut să le aducă un plus de strălucire. Este vorba despre Grace Kelly, Kate Moss, Lady Dianna, Priscilla Presley și alte femei frumoase și faimoase.

Ava Gardner se căsătorea în 1961 pentru a treia oară, cu Frank Sinatra, purtând o rochie ale cărei bretele continuau un decolteu cu aplicaţii.

 

Elizabeth Taylor s-a căsătorit de opt ori în viața reală, însă cu această rochie semnată Hellen Rose am văzut-o doar pe marile ecrane.

Elvis şi Priscilla Presley nu au avut aprobarea imediată a părinţilor, de aceea au aşteptat ceva vreme până să îşi unească destinele. S-au căsătorit pe 1 mai 1967 în Las Vegas, iar modelul rochiei de mireasă a fost gândit chiar de Priscilla: un croi drept, simplu, cu mânecă largă şi un voal statement.

Rochia de mireasă a lui Grace Kelly pentru nunta cu prințul Rainiero de Mónaco, din anul 1956, a fost o creație Helen Rose cu aplicaţii perlate şi dantelă, la care s-a lucrat timp de 6 săptămâni.

Kate Moss s-a căsătorit cu rocker-ul Jamie Hince în anul 2011, iar rochia este creaţia bunului ei prieten, John Galliano.

Kate Middleton şi William au spus da pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminister Abbey. Rochia de mireasă a fost creaţia designer-ului Sarah Burton, creative director la Alexander McQueen.

Pentru nunta cu John F. Kennedy, Jacqueline a ales în toamna lui 1953 un model al designerului Ann Lowe. A fost nevoie de două luni pentru a confecţiona această rochie şi de 50 de kilograme de mătase de culoarea fildeşului.

 

Lady Di s-a căsătorit cu Prinţul Charles în iulie 1981, într-o creaţie a designerilor britanici David & Elizabeth Emanuel. Asemănătoare rochiilor din acea perioadă, cea a prinţesei avea toate elementele necesare pentru a o face să strălucească: volane, un decolteu generos, mâneci bufante şi o trenă.

Comentarii