SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum arată o nuntă de 28 de milioane de euro

18 octombrie, 2015 Autor: Lucia Cujbă Sursa: Dailymail.co.uk Foto: dailymail.co.uk
2D83F75B00000578-3277016-image-a-41_1445126130917


Când vine vorba de nunți, celebritățile nu țin cont de bani, fiind dispuse să investească sume enorme. Bunăoară, un cuplu din China a organizat o petrecere fastoasă la Shanghai, cu 28 de milioane de euro.

Actrița, interpreta și modelul Angelababy și iubitul său, actorul Huang Xiaoming, și-au făcut jurămintele de dragoste eternă într-un decor de poveste, cu 2000 de invitați alături, numai unul și unul. Ei au fost serviți dintr-un tort de aproape patru metri.

 
Mireasa a purtat o rochie fabuloasă semnată de Dior, concepută special pentru ea. Designerii au cusut-o timp de cinci luni, folosind zeci de metri de tul, dantelă și satin. Inelul de la „Chaumet” are un diamant de șase carate, în valoare de 13 milioane de euro. Fiecare dintre cei 2000 de invitați au primit pungi întregi cu daruri, inclusiv telefoane mobile. Ziua mare a fost completată cu imagini holografice ale unui castel.

 
Yang, cunoscută drept Angelababy, și-a început cariera de model la vârsa de 14 ani. Acum ea este recunoscută drept cea mai mare celebritate din Asia. În prezent, Angelababy este implicată într-un proces de judecată cu o clinică estetică din Beijing. Reprezentanții instituției medicale susțin că tânăra și-ar fi făcut operații plastice pentru a-și modifica trasăturile feței. Pentru a demonstra contrariul, Angelababy a fost examinată de chirurgii plasticieni care au confirmat că fața actriței este cât se poate de autentică.

 

 

 

Comentarii