SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum arată sutienul de 3.000.000 $ și cine îl va prezenta la celebrul show Victoria’s Secret – (FOTO)

30 octombrie, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: libertatea.ro
landscape-1447175108-angels-index

DIVERSECelebra companie americană de lenjerie intimp Victoria’s Secret a dezvăluit cine va prezenta în acest an noul și râvnitul sutien Fantasy Bra. Norocoasa e americanca Jasmine Tookes, ea fiind a treia persoană de culoare care poartă această creație.

Jasmine Tookes a fost modelul ales de Victoria’s Secret să poarte sutienul Fantasy la prezentarea de lenjerie a brandului din decembrie, ce va avea loc, în premiera, la Paris, capitala Franței.

victoria-secret-775x1024

Pe catwalk vor defila cele mai bune modele ale momentului, supranumite “Îngerii Victoria’s Secret”, iar Jasmine va avea onoarea ce poartă noul și râvnitul sutien Fantasy Bra, în valoare de trei milioane de dolari.

“Când mi-au dat vestea, am fost surprinsă, aveam senzația că dădeam un interviu și Ed Razek m-a asaltat cu vestea”, a declarat tânăra. “Este o onoare pentru mine să mă alătur acestui grup de femei emblematice pe care le-am urmărit de-a lungul anilor. Mi-am dorit atât de mult să ajung pe podium și să devin un Îngeraș, iar acum această veste…E uimitor,” a mai declarat Jasmine.

Este  vorba de un sutien acoperit cu peste 9.000 de pietre pretioase, diamante și smaralde încrustate în aur de 18 carate. Pentru crearea acestuia au fost necesare 900 de ore de muncă.

Comentarii