SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum au fost filmate scenele fierbinți din „Fifty Shades Freed”. Dezvăluirile făcute de eroina principală, Dakota Johnson – (VIDEO)

14 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: protv.ro Foto: captură YouTube

DIVERTISMENTUltima parte a producției, "Fifty Shades Freed" probabil a fost deja urmărită de o mulțime de fani, deoarece trilogia a ajuns la final.

Dakota Johnson, actrița care a jucat rolul Anastasiei Steele în „Fifty Shades”, a făcut câteva dezvaluri despre scenele fierbinți, jucate alături de Jamie Dornan (Christian Grey).

„Nuditatea este foarte interesantă pentru un actor. Eu și Jamie am lucrat împreună mult timp și într-o manieră intimă. Între noi nu mai există loc pentru inhibiții”, a explicat vedeta americană în cadrul unui interviu.

Dakota Johnson a făcut câteva dezvăluiri interesante pentru publicația Marie Claire. Actrița a povestit că în timpul filmărilor scenelor de sex a purtat o lenjerie intimă specială, care trebuia „lipită de corp pentru a nu cădea”.

Vedeta a spus că acest tip de lenjerie este cât se poate de bizar și poate fi comparat cu plasturii aplicați pe sâni, doar că evident se poartă în zona intimă.

Dakota nu s-a rezumat doar la această dezvăluire. Vedeta a povestit că pe platoul de filmare s-au aflat „specialiști care le-au explicat cum trebuie să folosească jucăriile sexuale și toate celelalte accesorii”.

Având în vedere circumstanțele, actrița a recunoscut că filmarea acestui gen de scene este dificilă și, uneori, este nevoie de un mic impuls pentru a prinde curaj.

„Dacă ceva este foarte, foarte dificil, este necesar ca uneori să apelezi la un shot sau ceva tare pentru a simplifica puțin lucrurile”. a mai adăugat actriță americană.

Cu toate acestea, Dakota a ținut să sublinieze faptul că, „oricât de mult te pregătești pentru o scenă, nu poți controla modul în care sistemul tău nervos.

Comentarii