SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum este să-ți sărbătorești ziua de naștere în aer?

13 noiembrie, 2014 Autor: Elena Putregai


Faptul că Statele Unite ale Americii reprezintă tărâmul în care tinerii își întruchipează dorințele la maximum nu este un secret. Daniela Malai este una din mulțimea de studenți care, deja de două veri la rând, și-a petrecut vacanța în această țară. Doar că vara anului 2014 a devenit pentru ea una dintre cele mai memorabile din întreaga sa viață. 

”Viața în Statele Unite ale Americii e spontană, nebună și tare activă. Fiecare minut te costă o amintire. Una din cele mai mari aventuri ale mele acolo a fost să întâmpin majoratul (american, 21 de ani) într-o formă neobișnuită – sărind cu parașuta. Deoarece fusul orar diferă, am calculat, astfel încât, atunci când se face 00:00 în Republica Moldova, eu sa fiu echipată pentru a mă urca în avion, pentru a sărbători în aer, adică sa fac skydiving. A fost cea mai tare experiență! Am reușit să văd, timp de 20 de minute, lumea de sus la o distanță de 3 km.

Inițial nu eram deloc speriată, nu realizam ce nebunie urmează.Însă atunci când antrenorul a deschis ușa avionului  și a strigat: „sari!”, m-am speriat, văzând doar nori  și m-am consolat cu faptul că în cazul în care ceva nu iese, voi cădea în ocean și că poate nu va fi atât de dureros.

Frica a trecut din momentul în care am sărit și am văzut marea frumusețe de sus. Zburam, râdeam, dansam în aer, mă simțeam liberă. La aterizare am fost întâmpinată de prieteni cu șampanie și ciocolate, și sunt sigură că voi mai repeta experiența.”, a povestit Daniela pentru Promotime.

Comentarii