SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum faci cea mai frumoasă cerere în căsătorie

1 octombrie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: Mireasa Perfecta


Dorința fiecărei femei este să fie cerută în căsătorie într-un mod special și memorabil.Bărbații își petrec zile, săptămâni sau luni întregi gândindu-se la acest eveniment important, și anume cum să ceară femeia iubită în căsătorie într-un mod romantic și deosebit. Ca să va ușurăm puțin sarcina, vă propunem o listă a celor mai frumoase cereri în căsătorie.

Invit-o sâmbătă seara la tine acasă, muzică bună, eventual un film romantic și mâncare bine aleasă în funcție de preferințele iubitei. Când atmosfera este la maxim poți să scoți cutia cu inelul și să te așezi în genunchi. Cu siguranță femeia iubită o să fie surprinsă într-un mod plăcut.

Poți invita iubita la o cină romantică la un restaurant elegant. Aici poți apela la ajutorul personalului din restaurant în ceea ce privește decorul, muzica, meniul. La momentul potrivit o să faci cererea într-un mod romantic. Nu uita să te așezi în genunchi. O să fie copleșită de emoții și cu siguranță o să spună da.

Dacă iubita a fost plecată un timp în interes de serviciu poți s-o aștepți la aeroport sau la gară cu un buchet de flori în care să strecori un bilețel pe care scrie ,,Vrei să fii soția mea?,, Va fi o surpriză foarte plăcută și o întrevedere romantică.

Aveți multe amintiri frumoase împreună, ați petrecut vacanțe minunate în locuri fantastice? Îți amintești unde ai sărutat-o prima dată. Plecați într-o vacanță romantică și plină de pasiune nu neapărat în locuri exotice și scumpe, mai degrabă în locuri unde v-ați simțit bine împreună și aveți amintiri frumoase, cu totul deosebite. Dacă faceți o asemenea surpriză femeii iubite și o să cereți în căsătorie, aceste clipe o să fie cu adevărat de neuitat.

Iubita ta este pasionată de teatru? Rezervați bilete la spectacolul ei preferat, apoi cere-o în căsătorie după sfârșitul piesei de teatru după ce s-a tras cortina.

Ieșiți seara la un club și roagă DJ-ul ca să-ți rezerve timp și spațiu ca să faci o declarație de dragoste însoțită de o cerere în căsătorie.

Profită de faptul că iubitei tale îi plac cumpărăturile la mall. Alegeți împreună o rochie elegantă și deosebită, aranjează cu personalul magazinului ca la sfârșit să primească un buchet de flori apoi fă cererea în căsătorie.

După o seară minunată petrecută împreună mergeți cu mașina spre casă și observați un panou imens. Atrage-i atenția, spune să se uite în direcția aceea. Va realiza cu uimire că nu este o simplă reclamă de publicitate ci o cerere de căsătorie adresată ei în proporții gigantice.

Organizați cu prietenii și familia un picnic surpriză, la care o să ajungeți cu iubita ,,din întâmplare,,. Nu trebuie să lipsească mâncarea preferată, șampania, trufele de ciocolată și cel mai important inelul. Drăguț, nu?

Dacă vrei să dai dovadă de curaj, romantism și imaginație ia-ți inima în dinți, înarmează-te cu o doză mare de calm și răbdare, intră în direct la o emisiune de radio sau de televiziune locală și lansează-i propunerea live. Cu siguranță o să fie o surpriză genială.

 

Comentarii