SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum îşi începe dimineaţa Barack Obama. Mic-dejun de preşedinte

20 ianuarie, 2017 Autor: Dan Maxim Sursa: gustare.ro
President Barack Obama speaks during the National Prayer Breakfast at the Washington Hilton February 6, 2014 in Washington, DC. Photo by Olivier Douliery/ABACAUSA.com

DIVERSEBarack Obama este unul dintre cei mai iubiţi preşedinti americani din toate timpurile, o persoană carismatică, un om care inspiră.

Reggie Love i-a fost asistent personal în perioada 2009 – 2011. În cartea pe care a scris-o după perioada petrecută alături de președintele american, „Power Forward: My Presidential Education”, Reggie a vorbit şi despre rutina de dimineață a celui mai puternic om al planetei, notează Business Insider.

Președintele se trezeşte în fiecare dimineață cu două ore înainte de prima întâlnire programată. Barack Obama face sport zilnic, nu sare niciodată peste micul dejun și citește la prima oră The New York Times. Love povestește că a încercat într-o zi să-l convingă să descopere ziarul şi în varianta electronică, însă fără șanse de succes. Obama a rămas mereu fidel variantei pe hârtie.

În ceea ce privește micul dejun, acesta varia des. În timpul campaniei, de exemplu, președintele mânca ouă, bacon şi toast. A renunțat însă la șuncă, după ce medicul l-a avertizat că are un colesterol cam mare. Barack Obama nu bea cafea, în schimb de pe masa de dimineață nu lipseau sucul de portocale, ceaiul verde și multă apă.

Comentarii