SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum își sărbătorește David Beckham a 40-a zi de naştere

4 mai, 2015 Autor: Cristina Movilă Sursa: dailymail.co.uk


Fostul fotbalist englez David Beckham și-a sărbătorit cea de-a 40-a zi de naştere alături de câţiva prieteni celebri. Actorul Tom Hanks, agentul sportiv Dave Gardner şi iubita acestuia, actriţa americană Liv Tyler, sunt doar câțiva dintre cei care au sărbătorit alături de Beckham într-un hotel de cinci stele din capitala marocană Marrakech.

 

David Beckham a asigurat pentru întregul grup de invitaţi transportul până la hotelul ”Amanjena”(Paradisul Liniştit) cu un avion privat. Printre invitaţi se mai aflau actorul Tom Cruise, regizorul Guy Ritchie, maestrul bucătar Gordon Ramsey şi fostul său coleg din echipa de fotbal Manchester United, Gary Neville.

 

Complexul deţine spaţii de cazare de cinci stele, restaurante cu specific marocan, mediteranean şi thailandez, un bar, un magazin şi un centru spa. În apropiere se află un teren de golf şi o piscină exterioară cu o lungime de 33 de metri.

”Amanjena” are o însemnătate deosebită pentru David şi Victoria Beckham, care şi-au reînnoit jurămintele de credinţă în timpul unei vacanţe petrecute în acest complex hotelier în anul 2004.

David Beckham este căsătorit din 1999 cu Victoria Beckham, fostă cântăreaţă în grupul ”Spice Girls”, devenită ulterior designer de modă. Cei doi au împreună patru copii – trei fii şi o fiică.

Comentarii