SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum îți revii în formă după mesele copioase de Paște ?

3 mai, 2016 Autor: Daniela Babici


An de an, după Sfintele Paște, cei mai mulți dintre noi uită de prudență și preferă să mănânce și să bea de parcă toate bunătățile ar dispărea de pe fața pământului. Din acest motiv , organismul acumulează grăsimi inutile, toxine care ajung sa provoace tot felul de probleme  de sănătate.

Iată cele mai frecvente afecțiuni în urma meselor copioase:

-tulburări digestive

-oboseală

-balonări

-constipație

-hipertensiune

 

Detoxifierea organismului după Paște este foarte importantă pentru sănătate,  dar și pentru siluetă. Dacă de sărbători ai uitat de salate și apă plată, organismul va simți nevoia unei cure. Cât privește detoxifierea , aici îți venim noi în ajutor, cu careva sfaturi.

  • Începeți ziua cu un pahar de apă în care storci puțină zeamă de  lămâie.
  • Luați un mic dejun slab în calorii, care să conțină iaurt cu cereale integrale, ori o salată de legume și un ou fiert.
  • Includeți la mesele de peste zi cât mai multe fructe și legume .
  • Renunțați la cafea, alcool și ceai negru în favoarea a doi litri de apă pe zi. Puteți opta și pentru sucurile proaspete de sfeclă, morcovi și mere.

 

PROMOTIME vă recomandă să apelați la un medic nutriționist pentru o dietă personalizată ce poate cuprinde chiar și suplimente alimentare necesare lipsurilor din alimentație sau scăderii poftei de mâncare.

Comentarii