SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum pun vedetele punct relațiilor amoroase

29 mai, 2015 Autor: Cristina Movilă
black-couple-break-up


Deși sunt persoane publice și ai crede că țin la imaginea lor, unele vedete se comportă de-a dreptul șocant în cazul unei despărțiri. Recurg la divorțuri în secret, sau aleg să-și exprime nemulțumirea prin mesaje de despărțire pe Twitter, și chiar mai grav, în versurile melodiilor lor. Să vedem care au fost cele mai urâte despărțiri între vedete.

 

Tom Cruise & Katie Holmes

Cel mai surprins de această despărțire a fost chiar Tom Cruise, care nu prevăzuse toată ”orchestrația” soției în acest sens. Totul se întâmpla cu câteva zile înainte ca actorul să împlinească 50 de ani, așa că dorința soției sale l-a lovit ca un fulger. Katie plănuise în secret, timp de mai multe zile, cum va avea loc despărțirea, fără, însă, a-l înștiința și pe actor de intențiile sale. O sursă din anturajul lui Tom Cruise a declarat că acesta ”n-a avut nicio idee” de ceea ce urma să se întâmple.

Katy Perry & Russell Brand

Nimeni nu a prevăzut această despărțire. Ce-i drept, nici Katy Perry nu se aștepta la asta până să primească mesajul soțul său, în care acesta îi menționa faptul că o să divorțeze de ea după 14 luni de relație. A fost de departe cea mai șocantă despărțire, având în vedere cei doi au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste, care a culminat cu o nuntă exotică, ultra-privată, în 2010. Partea și mai șocantă este că decizia lui Russell a venit din senin și că după acel mesaj, cei doi nu au mai vorbit. Cel puțin asta a spus Katy Perry care s-a arătat deranjată de modul pueril în care artistul a ales să pună capăt mariajului.

Kristen Stewart & Robert Pattinson

Și această despărțire ne-a luat prin surprindere. Cuplul a rezistat chiar și infidelității lui Kristen din 2012, așa că nu ne așteptam ca o relație de trei ani să termine atât de brusc. Aparent, relația celor doi s-a încheiat după ce Robert nu și-a făcut apariția la o aniversare organizată de Kristen. Nu știm exact ce s-a întâmplat acolo, însă știm că la câteva zile de la acest eveniment, Robert și-a făcut bagajele și a părăsit casa în care locuia cu Kristen.

Nina Dobrev & Ian Somerhalder

S-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului ”The Vampire Diaries” și au avut o relație frumoasă de dragoste timp de mai mulți ani, însă într-o zi, fără explicații prea multe, cei doi au anunțat că se despart. Deși nu se știu prea multe amănunte despre această despărțire, știm că la puțin timp după acest moment, Ian a început o relație cu cea mai bună prietenă a Ninei, Nikki Reed, femeia cu care s-a și căsătorit în urmă cu o lună.

Heidi Klum & Seal

Înainte cu șapte luni ca despărțirea celor doi să aibă loc, Heidi s-a afișat prin oraș cu bodyguardul familiei, Martin Kirsten, despre care s-a zvonit pe atunci că i-a luat locul lui Seal în inima frumoasei vedete. Indignat de conduita soției sale, Seal a declarat pe atunci că și-ar fi dorit ca soția sa să aștepte ca divorțul să fie oficial, înainte de a se afișa cu alt bărbat într-o ipostază amoroasă. Ulterior, Seal a declarat că nu a insinuat că Heidi i-a fost infidelă, ci că l-a deranjat faptul că divorțul nu era încă pronunțat.

 

Comentarii