SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum s-a fotografiat Demi Lovata! Poza care a strâns 4 milioane de like-uri – (FOTO)

4 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: protv.ro Foto: billboard.com

MUZICĂDemi Lovata arată senzațional după ce s-a lăsat de dietă. A fost nevoie de o singură poză pentru a impresiona fanii.

Demi Lovato s-a pozat în lenjerie intimă, iar imaginea i-a pus pe jar pe fani. În vârstă de 25 de ani, cântăreața și-a anunțat susținătorii că are pentru ei vești mari, însă a preferat să păstreze misterul.

Body-ul sexy, cu inserții de dantele, i-a pus vedetei în evidență formele voluptoase, iar admiratorii s-au grăbit să aprecieze fotografia și să îi transmită vedetei complimente. În doar șapte ore de la publicarea pe Instagram, fotografia a strâns peste 1.4 milioane de like-uri.

Big news coming soon…….

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Conform celor de Daily Mail, Demi Lovato a decis să nu se mai priveze de micile „plăceri ale vieții”: „Nu pot să mint, m-am îngrășat câteva kilograme de când am decis să renunț la dietă, DAR am scăpat de stresul provocat de alegerea alimentelor potrivite”.

Cântăreața este de părere că acum nu mai are niciun motiv să se simtă dezamăgită de sine. Demi spune că își asumă în totalitate decizia și că încearcă să se simtă cât mai bine în propria piele.

Comentarii