SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum s-au distrat studenții basarabeni la „Zilele Clujului” 2015

26 mai, 2015 Autor: Irina Rogojina


Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, din Cluj, a adunat mii de oameni de pretutindeni ,care timp de cinci zile au dansat, cântat și s-au distrat la maxim sărbătorind „Zilele Clujului”.

Până pe 26 mai, în Capitala Europeană a Tineretului din acest an, Cluj, are loc tradiționala petrecere în care se desfășoară activități pe placul tuturor, începând de la parada cu acrobați, majorete, trupe de reconstituire istorică, concerte de muzică populară, concert de operă, festivalul luminilor și festivalul culorilor, până la pregătirea unui cheesecake cu o greutate ce depășește 200 de kg.

În acest an, festivalul „Zilele Clujului” a însemnat cinci scene, peste 100 de concerte live, mai mult de 100 de evenimente în peste 30 de locații și peste 10 000 de participanți.

Studenții basarabeni din Cluj, prezenți la eveniment, au fost impresionați și spun că ar fi bine dacă și în Republica Moldova s-ar organiza evenimente de acest gen – de lungă durată și care implică activități pentru oamenii de toate vârstele.

„Au fost câteva zile în care Clujul nu a dormit, la propriu. Mai viu decât atât încă nu am văzut acest oraș. Mi-a plăcut că au fost organizate o mulțime de evenimente și am fost plăcut surprinsă să-i văd implicați pe toți locuitorii Clujului – de la mic la mare”, a declarat Cristina Morozan, studentă în primul an la Universitatea Babeș-Bolyai.

 

Comentarii