SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum să aduci mai repede o femeie la orgasm

11 august, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: click.ro

SEXO viață sexuală împlinită înseamnă partide de amor regulate, de calitate, din care să nu lipsească orgasmul. Din păcate, de cele mai multe ori, reprezentantele sexului frumos au o problemă în atingerea plăcerii maxime.

Vrei să ştii cum să aduci mai repede o femeie la orgasm? Află că nu trebuie să faci nimic complicat, ci dimpotrivă. Este vorba de lucruri de bun simț, care ar trebui să aibă loc de fiecare dată în momentele intime, scrie click.ro.

1. Insistaţi pe preludiu, măreşte considerabil şansele

Începutul actului sexual este foarte important, deoarece mărește considerabil șansele ca o femeie să ajungă la orgasm. Acestea adoră să fie răsfățate și încălzite în cel mai tandru și mai îndrăzneț mod. Dezbrac-o total, sărut-o încet peste tot, mângâie-i sânii și atinge-o ușor în zona organului genital. Continuă preludiul până când simți că partenera este excitată la maximum.

2. Alegeţi poziţiile comode care o satisfac

Sunt câteva poziții sexuale care le ajută pe femei să ajungă la orgasm. De exemplu, una dintre cele mai bune este poziția în care femeia stă deasupra, deoarece deține controlul și se poate mișca în voie pentru a spori plăcerea. Cu atât mai mult, această ipostază este preferată și de bărbați, fiindcă ei își pot admira partenera în toată splendoarea.

3. Sexul oral este o metodă eficientă

Cele mai multe femei iubesc sexul oral, fiindcă în acest fel pot obține mult mai ușor orgasmul, lucru care este considerat o parte esențială a vieții intime. Dar pentru asta bărbatul trebuie să folosească limba cât mai mult în zona organului genital și în special pe clitoris, deoarece acesta este foarte sensibil. Acest lucru o va face pe femeie să își dorească foarte mult să atingă climaxul și să experimenteze senzații de neuitat.

4. Masaţi şi stimulaţi punctul G

Unele femei experimentează senzații sexuale intense în momentul în care le este stimulat acest loc intim. Punctul G este localizat, mai exact, la aproximativ 3-4 cm de la intrarea în vagin, pe peretele superior. Cea mai bună tehnică pentru stimularea punctului G este aceea de masare cu două degete, prin mișcări ferme și puternice. Pe de altă parte, există și tot felul de jucării sexuale speciale pentru stimularea punctului G care pot aduce femeia la orgasm.

 

 

Comentarii