SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum să alegi corect un cadou de Ziua Internaţională a Femeii! – (FOTO)

6 martie, 2016 Autor: Redacţia PROMOTIME

DIVERSEMai sunt două zile până la sărbătoarea de 8 Martie, iar goana după cadouri este în toi. Pentru a uşura acest proces, echipa Promotime propune o listă care va ajuta barbaţii, ce şi-au epuizat toate ideile, să găsească cadoul perfect.

Aşa cum toate femeile adoră să fie răsfăţate, se poate opta pentru ceva clasic, cum ar fi un parfum şi un buchet de flori.

Totodată un cadou deosebit atât pentru iubite, cât şi pentru mame este o programare la un salon de frumuseţe cu tratament complet.

Deoarece majoritatea femeilor adoră să călătorească şi să viziteze locuri neobişnuite, poţi alege o călătorie de 2-3 zile pentru a-ţi bucura femeia iubită cu o minivacanţă.

O atenţie care nu dă greş niciodată sunt bijuteriile, deoarece fiecare femeie le adora atunci când sunt scumpe şi de calitate.

Dacă însă nu sunteţi siguri de preferinţele pe care le are femeia iubită puteţi alege certificatele pentru cadouri.
Unii bărbăţi doresc să fie originali, deaceea aleg cadourile handmade, ceea ce poate impresiona orice doamnă. Puteţi să pregătiţi cutia motivelor de iubire sau să oferiţi cadouri personalizate. Orice femeie ar saluta ca atunci când i se oferă cadourile, acestea să fie urmate de o poezie din creaţia proprie sau un bileţel romantic de dragoste.

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Comentarii