SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum să amenajezi o cameră mică și să ai suficient spațiu

21 iulie, 2015 Autor: Irina Rogojina Sursa: casa.acasa.ro


Faptul că aveți o garsonieră mică nu înseamnă că nu o puteți amenaja la fel de bine ca și pe una spațioasă. În continuare vă oferim câteva sfaturi și vă prezentăm fotografii care vă pot inspira, poate organizați o redecorare ce v-ar putea oferi mai mult spațiu în locuința dumneavoastră.

Optați pentru scaune, băncuțe și chiar paturi care au sertare, acestea vor fi foarte utile și vă vor ajuta să stocați cu ușurință diverse obiecte câștigând spațiu.

 

De obicei, când e vorba despre locuințe mici, ne ferim cât mai mult de mobilierul mare, dar achiziționarea unei biblioteci până în tavan este o idee binevenită, deoarece veți putea depozita în ea o mulțime de lucruri și de mărunțișuri, începând de la cărți, reviste, cutiuțe, etc.

decor camera mica biblioteca mare

Dacă aveți copii mici și nu puteți să cumpărați un pătuț din cauză că nu aveți suficient spațiu, puteți cumpăra unul ca în imaginea de mai jos, care noaptea poate fi folosit cu ușurință, iar ziua va fi ascuns sub pat.

pat mic ascuns pat mare decor

Optați pentru covoare simple. Dacă nu doriți să creați iluzia unui spațiu încărcat, decorați-vă locuința cu covoare ce au un model simplu, fie unul ce are linii, deoarece acestea vor alungi vizual camera.

 

Evitați materialele prea încărcate și alegeți decorațiuni metalice, oglinzi și chiar tapet metalizat care reflectă lumina, acestea creând iluzia unui spațiu mai generos.

Alegeți uși și mobilier de culoare deschisă și cât mai simple cu putință.

 

 

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Comentarii