SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum să călătorești mai ieftin cu avionul

13 martie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: digi24.ro
shutterstock_40919818

DIVERSEPentru a vă asigura că găsiţi cele mai bune oferte atunci când vă cumpăraţi un bilet de avion, puteţi urma nişte paşi. Aceste secrete, oferite de digi24.ro, v-ar putea ajuta să economisiţi bani atunci când planificaţi o călătorie.

Ştergerea cookieurilor. Cookieurile sunt o cantitate mică de informaţii la care vor avea acces deţinătorii site-ului. Aici sunt stocate informaţii despre alte căutări ale utilizatorului pe internet, motiv pentru care v-ar putea afişa preţuri mai mari. Delogarea de pe mail, Facebook sau alte conturi este, de asemenea, recomandată de businessinsider.com.

Abonează-te la paginile companiilor aeriene pe reţelele sociale. Companiile aeriene au deseori oferte pentru fanii de pe Facebook sau Twitter. Dacă eşti abonat ai acces la aceste oferte şi poţi profita de ele.

Cumpărarea biletelor direct de pe site-ul companiei aeriene.

Cumpărarea biletelor separat pentru grupuri mari. Liniile aeriene limitează numărul de locuri la preţuri reduse per zbor ca să vândă la cea mai scăzută rată. Cea mai bună alegere ar fi cumpărarea biletelor separat în cazul unui grup mare pentru a beneficia de locurile cu preţuri reduse.

Căutarea zborurilor pentru mai multe destinaţii. Astfel puteţi găsi mai multe oferte şi alegeţi destinaţia cu preţurile cele mai mici, în cazul în care nu sunteţi hotărâţi unde să călătoriţi.

Alegeţi companiile aeriene low-cost.

Cumpăraţi biletele cu mult timp înainte sau în ultima clipă. Atunci puteţi găsi cele mai ieftine bilete de avion.

Cumpăraţi biletele în zilele de marţiExperţii spun că cele mai bune oferte se găsesc în zilele de marţi, în jurul orei 13:30. Ar fi indicat ca plecarea să fie de asemenea marţi pentru că nu mulţi în această zi, iar preţurile sunt mai mici. Majoritatea persoanelor călătoresc de vineri până sâmbătă.

Comentarii