SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum să faci bomboane Raffaello la tine acasă

14 martie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: bucătarul.tv

DIVERSE



Bomboanele „Rafaello” sunt delicioase, au cremă fină, nuci de migdale întregi în interior și fulgi parfumați de cocos. Sunt unele dintre cele mai preferate bomboane, dar care costă foarte scump. Vezi aici o rețetă ieftină, de casă, pentru aceste gingașe dulciuri. Este o rețetă foarte simplă și se prepară foarte ușor, iar rezultatul este uimitor. Veți obține un desert de casă, mai fin decât cel din comerț. Răsfățați-vă familia cu bomboane delicioase!

Pentru 70 de bucăți de bunătăți aveți nevoie de:

  • 200 ml de lapte condensat
  • 200 de grame de unt
  • 200 de grame de fulgi de cocos
  • 1 pahar de migdale prăjite
  • zahăr vanilat (sau coniac) după gust

Notă: 1 pahar-250 de ml

Mod de preparare:

  1. Pisați untul la temperatura camerei cu o furculiță.
  2. Amestecați untul cu laptele condensat, adăugați zahărul vanilat (sau coniacul) și 100 de grame de fulgi de cocos.
  3. Bateți masa bine până obțineți o cremă omogenă.
  4. Dați crema la frigider pentru o zi. După o zi scoateți crema densă și formați bomboanele.
  5. Pentru aceasta, luați crema cu o linguriță, îndepărtați-o cu un cuțit cu capăt rotunjit și rulați biluțe, puneți în interior o migdală.
  6. Bomboanele pregătite le dați prin fulgii de cocos care au rămas (100 de g) și le așezați pe un platou sau într-o cutie frumoasă. Le dați în frigider.
  7. Bomboanele ,, Raffaello” se servesc reci, deoarece la temperatura camerei se pot topi, dar credem că nu vor reuși, pentru că dispar într-o clipă. Poftă mare!

Comentarii