SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum să-l atragi în braţele tale

30 mai, 2016 Autor: Xenia Bugneac

DIVERSEPrima impresie contează enorm, de aceea unele gesturi pe care le faci la prima întâlnire au potenţialul de a-ţi da toate planurile peste cap. Atunci când o femeie se pregăteşte pentru o primă întâlnire este foarte nervoasă şi confuză. Este momentul în care trebuie să facă o impresie bună şi totul contează, de la ţinută, la gesturi, însă de cele mai multe ori bărbaţii pun accentul pe cele mai nesemnificative lucruri.

Contrar credinţelor populare că bărbaţilor nu le place ca femeile să facă prima mişcare, şi ei sunt la fel de speriaţi de respingere ca şi voi. Şansele sunt ca el să fi încercat să vorbească cu tine, dar să nu fi avut îndeajuns curaj. Deci cum să atragi un bărbat timid? Fii prima care îl abordează şi vorbeşte cu el. Îţi va fi recunoscător şi te va respecta mai mult.Pentru un rezultat pozitiv încearcă să urmezi următoarele sfaturi

Vorbiţi despre afaceri:
Începeţi o discuţie cu subiect comun pentru amândoi. Conversaţia trebuie să aibă un domeniu de interes comun. Afacerile sunt un bun început. Această idee funcționează când eşti nervoasă, pentru că este dificil să vorbeşti despre ceva ce îţi place faţă de ceva care nu prezintă nici un interes pentru tine.

Fă-l să vorbească:
Bărbaţilor le place să vorbească despre lucrurile care îi interesează. Întreabă-l despre serviciu şi va vorbi ore în şir. Trebuie doar să îl aprobi şi să îl lauzi puţin. Acest lucru îi va face ego-ul să crească şi îşi va aminti că tu l-ai făcut să se simtă atât de bine.

Să ai încredere în tine:
Încrederea la femei este o mare provocare pentru bărbaţi. Făcând totul cu încredere, te face superioară faţă de alţii.
Să cunoască o femeie care poate să susţină o conversaţie şi ştie să-şi folosească atributele feminine este un deliciu pentru ei. Aşa că nu fi timidă când vrei să comanzi ceva sau să îţi susţii convingerile, chiar dacă nu se potrivesc cu ale lui.

Fii tu însăţi:
Întotdeauna fii tu însăţi, indiferent de ce se întâmplă. Nu împrumuta o personalitate în încercarea de a-l impresiona. Nu este corect faţă de niciunul dintre voi, mai ales dacă vrei o relaţie mai lungă. Latura ta falsă va ieși cândva la iveală.

Pune accentul pe calităţile tale:
Încearcă să-ţi arăţi calităţile şi nu defectele. Vorbeşte despre ce te pricepi tu mai bine şi nu te plânge de lucrurile care nu îţi reuşesc în viaţă. Nu pune accentul pe experienţele tale negative de la primele întâlniri. Fă-l să cunoască partea distractivă a ta.

Comentarii