SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum să scapi de burtă când abdominalele nu te ajută

9 martie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: perfecte.md Foto: unica.ro

STIL DE VIAȚĂFaimoasele abdomene nu sunt deloc indicate dacă vrei să “dai jos burta” corect. Mulţi nu le execută corect şi pot deveni periculoase. Mai jos găsiți alimentele care stau în calea unui abdomen perfect pe care mereu ți l-ai droit.

1. Evită băuturile alcoolice.

Majoritatea băuturilor alcoolice sunt bogate în calorii, iar consumul de alcool îți poate crește apetitul de mâncare.

2. Renunță la sucuri.

Deși se știe că sunt dăunătoare organismului, este foarte greu să renunțăm la acest obicei. Dacă îți dorești să scapi de grăsimea abdominală, atunci trebuie să te oprești din a mai consuma sucuri. Chiar și sucurile dietetice încetinesc metabolismul și stimulează creșterea grăsimii.

3. Nu-ți cumpăra gumă de mestecat.

În momentul când mesteci gumă de mestecat, creierul și stomacul tău primesc semnale de a se pregăti pentru ingerarea mâncării. De asemenea, guma de mestecat produce un exces de acid gastric și astfel se produce senzația de foame.

4. Spune NU fast food-ului.

Nu este niciun secret că fast food-ul este bogat în calorii care pot produce diferite probleme de sănătate. Dacă acest lucru nu te convinge să renunți la acest tip de mâncare, atunci îți amintim că acest obicei încetinește procesul de a ajunge la un abdomen plat.

5. Fără cartofi prăjiți.

Oricât de mult iubești acest fel de mâncare, trebuie să renunți la el cât mai repede. Cartofii prăjiți, ca și alte mâncăruri prăjite absorb grăsimile saturate, care la rândul lor pot afecta funcționarea creierului. În plus, nu realizezi pe moment cât de mult te poți îngrășa, dar repercursiunile există și se văd în timp.

6. Renunță la înghețată.

Este puțin evident cât de mult afectează înghețata. Mâncărurile bogate în zahăr se depun imediat pe zona abdominala și este cel mai dăunător tip de grăsime care poate ajunge în organism.

Comentarii