SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum se va schimba viața lui Ion Onofrei după ce a câștigat Campionatul de Karaoke

21 septembrie, 2015 Autor: Ana Creascov


Finaliștii celor patru ediții ale Campionatului de Karaoke și-au făcut carieră muzicală pe parcursul timpului, investind banii câștigați în urma concursului, în piesele proprii. Să aflăm care sunt speranțele câștigătorului din acest an, Ion Onofrei.

„Am fost surprins de decizia juraților, pentru că nu m-am așteptat la acest merit, dar am crezut în el foarte mult”, a declarat Ion Onofrei (din satul din s. Brânza, Cahul), tânărul care și-a descoperit talentul la doar cinci ani.„Wicked Game” de Chris Isaak este piesa care i-a adus marele premiu. Idolii săi sunt John Mayer și B.B. King, dar reușește să cânte orice stil de muzică.

La Muz Cafe, Ion a ajuns datorită unui amic de-al său cu care a mers la preselecție și s-a hotărât pe loc să-și încerce și el norocul. Speranța lui este că o să reușească să-și facă carieră în industria muzicală. „Este greu să obții o carieră în showbiz-ul din Republica Moldova. Nu îmi este teamă de nimic, pentru că atâta timp cât un artist se simte liber în ceea ce face, acesta poate crea lucruri frumoase și apreciate”.

„Peste 10 ani mă văd departe, dar în același timp aproape, deoarece aici îmi sunt rădăcinile. Totuși, vreau să ajung departe în ceea ce ține de muzică, să fiu cunoscut în lume prin talentul meu și prin faptul că m-am născut în Moldova. Am să fiu același om, în primul rând și un artist care face muzică și scrie versuri pentru suflet”, afirmă proaspătul câștigător.

Cu banii câștigați și relațiile pe care și le-a făcut, Ion dorește ca în următoarele trei luni să lanseze „o piesă în care se va regăsi fiecare”.

„Toți au fost buni, dar eșecul unor participanți se datorează faptului că nu s-au pregătit serios pentru prima etapă, deși ei au avut lista de piese muzicale la îndemână”, ne-a spus Eugenia Lupașco, unul dintre organizatorii Campionatului de Karaoke.

Finaliștii celor patru ediții ale Campionatului de Karaoke au făcut carieră muzicală pe parcursul timpului, investind banii câștigați în urma concursului, în piesele proprii. „Un exemplu este Victoria Beregoi care acum, mai nou, a avut o colaborare cu rapperul moldovean Kapushon.”

Pe lângă premiul mare de 25.000 lei, au mai fost acordate și alte premii de consolare, precum o călătorie în Budapesta, un abonament pentru șase luni la o sală de fitness, un weekend la o pensiune în afara orașului, vouchere și cartele de reducere în localul unde s-a desfășurat Campionatul.

Comentarii